Neuromoduladors facials a Sabadell

Els tractaments amb neuromoduladors representen una solució avançada i eficaç per atenuar i eliminar arrugues i línies d'expressió marcades a la cara. El seu principi d'acció se centra en agents que tensen la pell, aconseguint un efecte lífting notable que suavitza les arrugues a diferents àrees facials.

Els neuromoduladors són essencials contra l'envelliment cutani. La pell, un òrgan adaptatiu i elàstic, perd amb el temps els seus components clau com el col·lagen i l'elastina, formant arrugues profundes, especialment a zones on la pell es doblega repetidament a causa dels músculs facials.

Aquests tractaments actuen sobre els nervis musculars, disminuint la seva influència sobre la pell i generant més tensió. Això contribueix a una reducció significativa de les arrugues en àrees específiques de la cara, retornant a la pell un aspecte més jove i ferm.

 

Tractament d'Arrugues al Front amb Neuromoduladors

El front és propens a desenvolupar arrugues profundes a causa de la mobilitat muscular constant. Aquestes arrugues, que s'intensifiquen amb el temps, afecten tant els homes com les dones, alterant l'estètica facial.

El nostre tractament innovador amb neuromoduladors aborda directament els músculs frontals, generant tensió a la pell i un efecte lífting visible. Aquest procediment indolor i ràpid no interfereix amb la teva vida diària i ofereix resultats immediats i duradors, emplenant solcs i suavitzant arrugues.

 

Tractament d'Ulleres i Potes de Gall amb Neuromoduladors

El tractament amb neuromoduladors per a ulleres i potes de gall, situat al segon terç facial, ofereix una solució efectiva a problemes estètics comuns. Aquesta zona, altament expressiva, tendeix a desenvolupar signes visibles d'envelliment i cansament, com són les potes de gall i les ulleres pronunciades.

Els neuromoduladors, aplicats amb precisió, relaxen els músculs responsables d'aquestes arrugues, resultant en una disminució de la profunditat i una aparença més llisa i rejovenida. Pel que fa a les ulleres, el tractament no només disminueix l'aparença de cansament, sinó que també millora la qualitat de la pell al voltant dels ulls, reduint bosses i ombres i donant com a resultat una mirada més fresca i descansada.

Aquest procediment, completament segur i indolor, no compromet la naturalitat de l'expressió facial. Els pacients poden esperar resultats visibles i satisfactoris sense necessitat d'un període de recuperació prolongat. Així, es poden reintegrar a les activitats habituals immediatament, amb una millora notable en la seva aparença facial.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Preguntes Freqüents:

Els neuromoduladors són substàncies utilitzades en medicina estètica per relaxar els músculs facials, reduint les arrugues i les línies d'expressió.
Generalment, els tractaments amb neuromoduladors són segurs quan són realitzats per professionals qualificats. És important discutir qualsevol preocupació de seguretat amb el nostre equip mèdic.
La diferència clau entre els tractaments de neuromoduladors facials amb toxina botulínica i els aplicats a trastorns de l'articulació temporomandibular (ATM) rau en els seus objectius i àrees d'aplicació. En l'estètica facial, la toxina botulínica s'utilitza per relaxar els músculs facials, reduint així les arrugues i millorant l'aparença de la pell, amb un enfocament principalment estètic. En canvi, en els trastorns de l'ATM, la mateixa toxina s'aplica per relaxar els músculs al voltant de l'articulació temporomandibular, tractant problemes funcionals com el dolor, el bruxisme o la tensió muscular, amb un enfocament més terapèutic i orientat a la salut.
Els efectes poden variar, però normalment els resultats duren uns quants mesos i poden requerir sessions de manteniment.
La majoria dels pacients poden continuar amb les activitats normals immediatament després del tractament, tot i que es recomana seguir les indicacions específiques de l'especialista.
Els neuromoduladors poden ser efectius en diversos tipus de pell, però és essencial una avaluació individual per determinar el tractament adequat.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 148 reviews

 • Avatar Carmen Aranda ★★★★★ hace una semana
  Contentísima con el trato de las chicas de sanident. Una clínica muy familiar y cercanos donde te dan una atención personalizada y muy profesional. La recomiendo 100%
 • Avatar Sara S. ★★★★★ hace 2 semanas
 • Avatar Josep Morer Gonzalez ★★★★★ hace 4 semanas
  Porto anys venint a aquest centre. Només puc dir que són grans professionals.
 • Avatar lucio tanfi ★★★★★ hace un mes
  Hace poco tuve una emergencia dental y me puse en contacto con esta clínica dental. Desde el primer momento, la experiencia fue excepcional. El personal de recepción fue muy amable y comprensivo, logrando programarme una cita con una rapidez … More increíble.Quiero destacar especialmente a la responsable de la clínica, cuyo nombre lamentablemente desconozco, por su profesionalismo y dedicación. Ella se aseguró de que todo el proceso fuera fluido y sin contratiempos, lo cual agradezco enormemente.En cuanto a la doctora Borges Lianet, no tengo palabras suficientes para expresar mi gratitud. Su habilidad y conocimiento se notaron de inmediato, y me hizo sentir en buenas manos desde el primer momento. El procedimiento que realizó fue impecable y me permitió resolver mi problema dental de manera efectiva y sin dolor.El equipo completo de la clínica hizo un trabajo fantástico. Desde la rapidez en atender mi urgencia hasta la calidad del tratamiento recibido, todo fue excelente. No puedo estar más satisfecho con el servicio y el resultado final. Recomiendo esta clínica sin ninguna duda a cualquiera que busque un servicio dental de alta calidad. ¡RECOMIENDO 100%!
 • Avatar Cuchufletta ★★★★★ hace un mes
  Muy buena atención, las chicas son muy amables, me han hecho extracciones super rapidas e indoloras, todo con mucho cariño y profesionalidad.
 • Avatar Eva Gálvez ★★★★★ hace un mes
  Atención de 10. He venido por una higiene dental y me ha gustado mucho. El trato excelente. Lo recomiendo 100%.
 • Avatar Jesús Labrador García ★★★★★ hace 2 meses
  Tracte molt correcte i personalitzat. Personal de 10! Molt recomanable! Poso les meves dents en les seves mans amb tota la confiança del món!
 • Avatar Daniel López Castillo ★★★★ hace 2 meses
  Grandes profesionales, especialmente Karen
 • Avatar Evaristo Iglesias ★★★★★ hace 3 meses
  Tenia miedo y ahora estoy encsntado, y el trato exquisito.
 • Avatar xavi ★★★★★ hace 3 meses
  Me recomendaron venir a esta clínica y estoy muy contento con el tratamiento realizado. Me han atendido super bien tanto las chicas de recepción como las auxiliares. Cualquier molestia o problema que he tenido durante este tiempo me han … More buscado soluciones rapidas y efectivas.La recomiendo 100%
 • Avatar Veronica Del Jesus Ruiz ★★★★★ hace 3 meses
 • Avatar Maria Damaris ★★★★★ hace 3 meses
  Buen trato recibido, me trasmitieron mucha confianza, recomendable 100%
 • Avatar Desiluzz ★★★★★ hace 3 meses
  Muy buena experiencia, me hicieron un curetaje en una pieza que tenía con problemas de sarro y me ha ido genial.
 • Avatar Ana Luque ★★★★★ hace 3 meses
  Increíble mi experiencia con ellas, siempre me ha dado mucho miedo que me toquen la boca y la verdad que son maravillosas, me trataron súper bien con mucho mimo y cuidado.Muchas gracias !!
 • Avatar Daniel Moreno ★★★★★ hace 3 meses
  Hemos tenido muy buena experiencia, todo el equipo es muy profesional, con un trato muy cercano y familiar. He recomendado a varios conocidos y todos han salido muy contentos.
 • Avatar Tiscar Pérez Vega ★★★★★ hace 4 meses
  Tenía mucho miedo para hacerme la higiene! Pero ha sido espectacular! No he notado nada y el resultado genial! Unas manos excelentes
 • Avatar Raquel Martinez ★★★★★ hace 4 meses
  Mi visita a sido reconfortante y segura muy profesionales para volver sin duda.
 • Avatar Reme Fernández Pérez ★★★★★ hace 5 meses
  He tenido la primera visita y ese mismo día he iniciado el tratamiento.Todo ha ido como la seda, han sido muy serviciales y profesionales en todos los sentidos .
 • Avatar Ramon Garrido ★★★★★ hace 6 meses
  Buen trato y assistencia
 • Avatar Alex Cordero Jurado ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace 7 meses
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 7 meses
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 7 meses
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ hace 8 meses
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace 8 meses
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace 8 meses
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace 8 meses
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace 9 meses
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace 9 meses
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.

Veure totes les opinions a Google Deixa una opinió

COMENCEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST