El blanquejament dental a Sabadell amb Sanident és un dels tractaments dentals estètics amb resultats més immediats

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen o carbamida sobre l'esmalt dental per aconseguir aclarir diversos tons del color de la dent. Qualsevol tipus de blanquejament dental professional sempre ha d'estar supervisat per un odontòleg. Si busques un tractament de blanquejament professional a Sabadell, a la nostra clínica dental comptem amb experts en l'estètica natural dels somriures.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Les alteracions del color de les dents poden ser produïdes per múltiples causes; patologies com càries, bruxisme o alteracions del desenvolupament, coloració per envelliment, dipòsit de substàncies a la superfície de la dent, empastaments antics, traumatismes i certs medicaments (tetraciclines).

El mecanisme d'acció dels productes blanquejants es basa en el procés d'oxidació: el peròxid es dissocia en aigua i molècules oxidants d'hidroxil que atrapen les substàncies cromòfores de l'esmalt i la dentina, cosa que implica el blanquejament dental.

Aconseguim resultats estètics que ressalten la bellesa natural del teu somriure

En un blanquejament dental a Sabadell amb Sanident Associats, t' aconsellem sobre la tonalitat que ha d'assolir l'esmalt de les teves dents i rebutgem des d'un primer moment l'estètica artificial o antinatural. Un blanquejament dental realitzat correctament aclarirà el color de les teves dents diversos tons i els aportarà una imatge natural que, amb una bona cura, acompanyarà el teu somriure durant molt de temps. A l'hora de cuidar la teva estètica dental posa't a les mans dels experts. No t'exposis a tractaments de baixa qualitat o sense supervisió professional ja que podrien debilitar el teu esmalt dental i fer-lo malbé.

Blanquejament dental a sabadell

Tipus de blanquejament dental a Sabadell

Segons el teu cas específic i les teves intencions, hi ha diverses tècniques per blanquejar les teves dents. A la teva primera cita, els nostres experts en blanquejament dental a Sabadell t'aconsellaran sobre quin tipus de tractament s'adapta millor a les teves necessitats i preferències.

Blanquejament dental en clínica:

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen a la clínica amb la tecnologia fotoactiva per augmentar la rapidesa en el seu efecte. El més important en aquest tipus de blanquejament dental a Sabadell és aïllar bé les dents amb separadors i protector gingival per evitar que el producte contacti amb llavis o genives i produeixi alguna ferida. L'avantatge principal és que el pacient aconsegueix assolir el to més blanc de les dents en una sola sessió que sol durar 1 hora.

Blanquejament dental ambulatori:

Aquest blanquejament aconsegueix els mateixos resultats que l'anterior però en un període de temps més llarg. Cal prendre mesures al pacient i confeccionar unes fèrules personalitzades que es lliuraran al pacient al costat del producte, que normalment serà peròxid de carbamida o peròxid d'hidrògen a menor concentració que a la clínica. Consisteix en l'aplicació d'un gel blanquejador en una fèrula transparent, adaptada íntimament als dents, per tal d'oxidar els pigments que s'han acumulat sobre la superfície de l'esmalt, sense fer malbé per tant estructura dentària.

Blanquejament dental mixt:

Considerat com el tractament més efectiu, consisteix a fer una sessió clínica amb fotoactivació i lliurar al pacient un kit amb les seves fèrules i peròxid de carbamida o d'hidrogen a baixa concentració perquè ho faci a casa. Aquest doble tractament reforça l'efectivitat de l'esbandida de la tonalitat de les dents. Després d'una primera revisió a la nostra clínica per comprovar que la teva salut bucodental és bona, començarem amb un tàndem de sessions que podràs realitzar a casa teva sota indicacions dels nostres experts i una sessió en clínica amb tecnologia fotoactiva. Gràcies a la nostra experiència en blanquejament dental a Sabadell podem tractar els casos de enfosquiment i taques més complicats.

Blanquejament dental intern:

Està recomanat per a dents no vitals que es troben endodonciades. La diferència respecte al blanquejament habitual, és que en aquest cas el blanquejament dental a Sabadell es realitza sobre les parts internes de la peça dental en lloc de a la zona superficial. D'altra banda, el blanquejament intern es duu a terme de forma individual (sobre cada dent endodonciada), mentre que el blanquejament extern s'aplica sobre tota l'arcada dental. En el cas que un pacient decideixi fer-se un blanquejament dental extern i un blanquejament intern, en primer lloc, es durà a terme el de les dents endodonciades.

Manteniment del blanquejament dental

És important que el pacient sàpiga que hi ha una sèrie de pautes a seguir perquè el resultat del blanquejament duri el màxim temps possible. Seguint aquestes pautes assoliràs l'èxit assegurat, a curt i llarg termini. L'efectivitat del tractament dependrà fonamentalment dels teus hàbits i cures a la higiene dental.

 • Evitar la ingesta d'aliments i begudes que tinguin molt de pigment (com el cafè, te, vi negre, cireres, tomàquet, entre d'altres.) o beure amb palla.
 • Mantenir una higiene bucodental diària perfecta amb productes específics.
 • Usar seda o cinta dental, i raspalls interproximals per evitar tincions a l'àrea interproximal.
 • Evitar el tabac.
 • Evitar el consum d'aliments àcids.

Preguntes Freqüents:

Dents fosques i grogues per ledat. Taques provocades pel consum del tabac i altres pigments. Taques lleus ocasionades per tetraciclina. Dents vitals, posttraumatisme. Calcificacions polpars. Dentinogènesi imperfecta (alteració genètica en el desenvolupament de les dents, que produeix canvis en l'estructura i el color).
Contraindicacions absolutes: Dents amb càries, Genives inflamades, Embaràs, Dents amb fissures. Contraindicacions relatives: Dents amb empastos filtrats, Dents amb pròtesis fixa, Dents joves, Dents hipersensibles.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 129 reviews

 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace un día
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 2 días
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 3 semanas
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ Hace 1 mes
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace un mes
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace un mes
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace un mes
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace un mes
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace un mes
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace un mes
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.
 • Avatar Derlis Ferreira Martinez ★★★★ hace un mes
  Clínica dental sanident tiene buen servicio buenas atención lo recomiendo
 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ Hace 2 meses
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,
 • Avatar Maricarmen Gil ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Esther Veterinaria ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Lidia Andreo ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Jordi Moyano De Luis ★★★★★ hace 2 meses
  Siempre muy atentas y amables, todas las chicas que me han atendido.
 • Avatar Oscar Gomez ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar jose martin perea ★★★★★ hace 3 meses
  Hoy me ha hecho la mejor y más meticulosa limpieza dental y ha sido la higienista Carent
 • Avatar klamar landia ★★★★★ hace 4 meses
  Buena atención servicio rapido
 • Avatar Cristian Herman ★★★★★ hace 4 meses
  Trato excelente
 • Avatar manuel martinez mateo ★★★★★ hace 4 meses
  Muy buenos profesionales y muy buen trato , perfecto!!!
 • Avatar María Marín Rodríguez ★★★★★ hace 4 meses
  Muy profesionales y unas cracks!
 • Avatar DAVID CUBELOS TORRECILLAS ★★★★★ hace 4 meses
  Buen trato y profesionalidad
 • Avatar Rubén Cazorla Hernández ★★★★★ Hace 5 meses
  Muy buen servicio, tanto la atención como el tratamiento de una calidad excelente. Muy recomendable para la salud dental de cualquiera.
 • Avatar Rafael Chacín ★★★★★ hace 6 meses
  Excelente atención y cuidado en el tratamiento.
 • Avatar Montse Porcel Hernandez ★★★★★ hace 6 meses
  Estoy muy contenta con el tratamiento y el trato de todo el personal,
 • Avatar Silvia De La Puerta ★★★★★ hace 6 meses
  Personal súper agradable y la Dra Lia es encantadora. Buenos profesionales!!.
 • Avatar Ivet Muñoz ★★★★ Hace 6 meses
  Muy buena atención en la recepción, la primera acogida a la consulta es para felicitar. La atención para presupuesto también muy buena y agradable, hacen sentir agusto. Mis felicitaciones a Caren , higienista del centro por su profesionalidad, … More amabilidad,cercania y trato humano.( Me ha recordado a mi dentista de la infanciay eso es muy muy bueno)
 • Avatar Emi Cerezo ★★★★★ hace 8 meses
  Soy del Club sanident desde hace unos 10 años, desde el principio, empece con Vanesa (una de las fundadoras) excelente.Hoy he ido hacer uan higiene bucal (como siempre) y Caren que es higienista, ha sido, muy agradable, yo tengo mucha sensibilidad … More y lo paso fatal, pues ella lo ha hecho tan delicadamente y tan fabuloso, que no eh notado nada.Sin duda lo recomiendo 100%.Gracias ;-))
 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 11 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.

Opinions a Google Opina

COMENCEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST