El blanquejament dental a Sabadell amb Sanident és un dels tractaments dentals estètics amb resultats més immediats

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen o carbamida sobre l'esmalt dental per aconseguir aclarir diversos tons del color de la dent. Qualsevol tipus de blanquejament dental professional sempre ha d'estar supervisat per un odontòleg. Si busques un tractament de blanquejament professional a Sabadell, a la nostra clínica dental comptem amb experts en l'estètica natural dels somriures.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Les alteracions del color de les dents poden ser produïdes per múltiples causes; patologies com càries, bruxisme o alteracions del desenvolupament, coloració per envelliment, dipòsit de substàncies a la superfície de la dent, empastaments antics, traumatismes i certs medicaments (tetraciclines).

El mecanisme d'acció dels productes blanquejants es basa en el procés d'oxidació: el peròxid es dissocia en aigua i molècules oxidants d'hidroxil que atrapen les substàncies cromòfores de l'esmalt i la dentina, cosa que implica el blanquejament dental.

Aconseguim resultats estètics que ressalten la bellesa natural del teu somriure

En un blanquejament dental a Sabadell amb Sanident Associats, t' aconsellem sobre la tonalitat que ha d'assolir l'esmalt de les teves dents i rebutgem des d'un primer moment l'estètica artificial o antinatural. Un blanquejament dental realitzat correctament aclarirà el color de les teves dents diversos tons i els aportarà una imatge natural que, amb una bona cura, acompanyarà el teu somriure durant molt de temps. A l'hora de cuidar la teva estètica dental posa't a les mans dels experts. No t'exposis a tractaments de baixa qualitat o sense supervisió professional ja que podrien debilitar el teu esmalt dental i fer-lo malbé.

Blanquejament dental a sabadell

Tipus de blanquejament dental a Sabadell

Segons el teu cas específic i les teves intencions, hi ha diverses tècniques per blanquejar les teves dents. A la teva primera cita, els nostres experts en blanquejament dental a Sabadell t'aconsellaran sobre quin tipus de tractament s'adapta millor a les teves necessitats i preferències.

Blanquejament dental en clínica:

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen a la clínica amb la tecnologia fotoactiva per augmentar la rapidesa en el seu efecte. El més important en aquest tipus de blanquejament dental a Sabadell és aïllar bé les dents amb separadors i protector gingival per evitar que el producte contacti amb llavis o genives i produeixi alguna ferida. L'avantatge principal és que el pacient aconsegueix assolir el to més blanc de les dents en una sola sessió que sol durar 1 hora.

Blanquejament dental ambulatori:

Aquest blanquejament aconsegueix els mateixos resultats que l'anterior però en un període de temps més llarg. Cal prendre mesures al pacient i confeccionar unes fèrules personalitzades que es lliuraran al pacient al costat del producte, que normalment serà peròxid de carbamida o peròxid d'hidrògen a menor concentració que a la clínica. Consisteix en l'aplicació d'un gel blanquejador en una fèrula transparent, adaptada íntimament als dents, per tal d'oxidar els pigments que s'han acumulat sobre la superfície de l'esmalt, sense fer malbé per tant estructura dentària.

Blanquejament dental mixt:

Considerat com el tractament més efectiu, consisteix a fer una sessió clínica amb fotoactivació i lliurar al pacient un kit amb les seves fèrules i peròxid de carbamida o d'hidrogen a baixa concentració perquè ho faci a casa. Aquest doble tractament reforça l'efectivitat de l'esbandida de la tonalitat de les dents. Després d'una primera revisió a la nostra clínica per comprovar que la teva salut bucodental és bona, començarem amb un tàndem de sessions que podràs realitzar a casa teva sota indicacions dels nostres experts i una sessió en clínica amb tecnologia fotoactiva. Gràcies a la nostra experiència en blanquejament dental a Sabadell podem tractar els casos de enfosquiment i taques més complicats.

Blanquejament dental intern:

Està recomanat per a dents no vitals que es troben endodonciades. La diferència respecte al blanquejament habitual, és que en aquest cas el blanquejament dental a Sabadell es realitza sobre les parts internes de la peça dental en lloc de a la zona superficial. D'altra banda, el blanquejament intern es duu a terme de forma individual (sobre cada dent endodonciada), mentre que el blanquejament extern s'aplica sobre tota l'arcada dental. En el cas que un pacient decideixi fer-se un blanquejament dental extern i un blanquejament intern, en primer lloc, es durà a terme el de les dents endodonciades.

Manteniment del blanquejament dental

És important que el pacient sàpiga que hi ha una sèrie de pautes a seguir perquè el resultat del blanquejament duri el màxim temps possible. Seguint aquestes pautes assoliràs l'èxit assegurat, a curt i llarg termini. L'efectivitat del tractament dependrà fonamentalment dels teus hàbits i cures a la higiene dental.

 • Evitar la ingesta d'aliments i begudes que tinguin molt de pigment (com el cafè, te, vi negre, cireres, tomàquet, entre d'altres.) o beure amb palla.
 • Mantenir una higiene bucodental diària perfecta amb productes específics.
 • Usar seda o cinta dental, i raspalls interproximals per evitar tincions a l'àrea interproximal.
 • Evitar el tabac.
 • Evitar el consum d'aliments àcids.

Preguntes Freqüents:

Dents fosques i grogues per ledat. Taques provocades pel consum del tabac i altres pigments. Taques lleus ocasionades per tetraciclina. Dents vitals, posttraumatisme. Calcificacions polpars. Dentinogènesi imperfecta (alteració genètica en el desenvolupament de les dents, que produeix canvis en l'estructura i el color).
Contraindicacions absolutes: Dents amb càries, Genives inflamades, Embaràs, Dents amb fissures. Contraindicacions relatives: Dents amb empastos filtrats, Dents amb pròtesis fixa, Dents joves, Dents hipersensibles.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,3 90 reviews

 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 5 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.
 • Avatar Cristina Carrasco ★★★★★ hace 8 meses
  Primera vez con ellos y genial. Caren me ha hecho higiene bucal y me ha encantado el resultado, su profesionalidad, empatia y paciencia. Tengo injerto de encía y normalmente lo paso muy mal. El Dr que me pincó la anestesia también lo hizo … More muy bien, con una técnica nada dolorosa. Sin duda repetiré con ellos. Además, el baño estaba impecable.
 • Avatar José Luis Plaza ★★★★★ hace 9 meses
  Empaticas, amables y profesionales
 • Avatar María García ★★★★★ hace 9 meses
  Hoy fui para una limpieza,me atendió Caren, es una persona fantástica, profesional, amable, atenta,educada, estoy realmente muy satisfecha, me trataron genial, la recomiendo 100%. Gracias
 • Avatar María ★★★★★ hace 9 meses
  Profesionalidad.Caren, la higienista es un amor de persona, muy amable y empatica. Me ha hecho la higiene dental como si nada, ni un sólo malestar.Muchas gracias!El personal es muy amable y tienen la clínica muy limpia, con todas las … More medidas anti Covid.La recomiendo.
 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ fa 8 mesos
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar kokomood cocobongo ★★★★★ hace un año
  Recomendables, muy profesionales, personal muy atento y amable
 • Avatar Luis Miguel Lopez ★★★★★ hace un año
  Trato excelente, y personal muy profesional y atento.Lo recomiendo al 100%.
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace un año
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace un año
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace un año
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace un año
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar S. Matadepera ★★★★★ hace un año
 • Avatar María José Amador Garcia ★★★★★ hace un año
  Atención y servicio al cliente excelente. Buenos profesionales.
 • Avatar Maria Morillo ★★★★★ hace un año
  Personal muy agradable y profesional.
 • Avatar Jose Hidalgo ★★★★★ hace un año
  Trato perfecto por parte de todo el equipo!! Recomendable 100%100
 • Avatar Vicky Perez salvador ★★★★★ hace un año
 • Avatar Marta Bono ★★★★★ hace un año
  Buen servicio y muy simpáticas las chicas de recepción!!
 • Avatar Montse F ★★★★★ hace un año
 • Avatar Toni P. Gmail ★★★★★ hace un año
  Todo muy bien, ya llevo tiempo viniendo a la clínica y también con mis hijos y mi mujer. Eso quiere decir que lo hacen muy bien, y que aunque ya se sabe q no es agradable que te trasteen en la boca, pues por lo menos que te lo hagan bien.Simpátic@s, … More agradables, atentos y puntuales serían los adjetivos que les defines. Seguid así!!
 • Avatar Maria Troyano ★★★★★ hace un año
  Trato inmejorable,desde que entras en la clínica.La atención de las chicas de recepción muy amable y el equipo médico también un 10. Así da gusto ir al dentista. Un equipo fantástico.
 • Avatar carlos baca bascon ★★★★★ hace un año
 • Avatar Pablo Baca ★★★★★ hace un año
  Un centro muy profesional y con muy buena atención, sin duda lo recomiendo.
 • Avatar jose maria tutusaus mata ★★★★★ hace un año
 • Avatar Iván Serrano Sánchez ★★★★★ hace un año
 • Avatar Tina Garcia ★★★★★ hace un año
 • Avatar Veronica Gonzalez martinez ★★★★★ hace un año
  Un trato excepcional tanto de recepción como de médicos y ayudantes.Estoy encantada
 • Avatar Kira Neck ★★★★★ hace un año
  Muy recomendable..buen protocolo covid, y muy buena atencion tanto medica como en recepcion..un equipo muy simpatico.

Opinions a Google Opina

COMENCEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST