El blanquejament dental a Sabadell amb Sanident és un dels tractaments dentals estètics amb resultats més immediats

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen o carbamida sobre l'esmalt dental per aconseguir aclarir diversos tons del color de la dent. Qualsevol tipus de blanquejament dental professional sempre ha d'estar supervisat per un odontòleg. Si busques un tractament de blanquejament professional a Sabadell, a la nostra clínica dental comptem amb experts en l'estètica natural dels somriures.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Les alteracions del color de les dents poden ser produïdes per múltiples causes; patologies com càries, bruxisme o alteracions del desenvolupament, coloració per envelliment, dipòsit de substàncies a la superfície de la dent, empastaments antics, traumatismes i certs medicaments (tetraciclines).

El mecanisme d'acció dels productes blanquejants es basa en el procés d'oxidació: el peròxid es dissocia en aigua i molècules oxidants d'hidroxil que atrapen les substàncies cromòfores de l'esmalt i la dentina, cosa que implica el blanquejament dental.

Aconseguim resultats estètics que ressalten la bellesa natural del teu somriure

En un blanquejament dental a Sabadell amb Sanident Associats, t' aconsellem sobre la tonalitat que ha d'assolir l'esmalt de les teves dents i rebutgem des d'un primer moment l'estètica artificial o antinatural. Un blanquejament dental realitzat correctament aclarirà el color de les teves dents diversos tons i els aportarà una imatge natural que, amb una bona cura, acompanyarà el teu somriure durant molt de temps. A l'hora de cuidar la teva estètica dental posa't a les mans dels experts. No t'exposis a tractaments de baixa qualitat o sense supervisió professional ja que podrien debilitar el teu esmalt dental i fer-lo malbé.

Blanquejament dental a sabadell

Tipus de blanquejament dental a Sabadell

Segons el teu cas específic i les teves intencions, hi ha diverses tècniques per blanquejar les teves dents. A la teva primera cita, els nostres experts en blanquejament dental a Sabadell t'aconsellaran sobre quin tipus de tractament s'adapta millor a les teves necessitats i preferències.

Blanquejament dental en clínica:

Consisteix en l'aplicació de peròxid d'hidrogen a la clínica amb la tecnologia fotoactiva per augmentar la rapidesa en el seu efecte. El més important en aquest tipus de blanquejament dental a Sabadell és aïllar bé les dents amb separadors i protector gingival per evitar que el producte contacti amb llavis o genives i produeixi alguna ferida. L'avantatge principal és que el pacient aconsegueix assolir el to més blanc de les dents en una sola sessió que sol durar 1 hora.

Blanquejament dental ambulatori:

Aquest blanquejament aconsegueix els mateixos resultats que l'anterior però en un període de temps més llarg. Cal prendre mesures al pacient i confeccionar unes fèrules personalitzades que es lliuraran al pacient al costat del producte, que normalment serà peròxid de carbamida o peròxid d'hidrògen a menor concentració que a la clínica. Consisteix en l'aplicació d'un gel blanquejador en una fèrula transparent, adaptada íntimament als dents, per tal d'oxidar els pigments que s'han acumulat sobre la superfície de l'esmalt, sense fer malbé per tant estructura dentària.

Blanquejament dental mixt:

Considerat com el tractament més efectiu, consisteix a fer una sessió clínica amb fotoactivació i lliurar al pacient un kit amb les seves fèrules i peròxid de carbamida o d'hidrogen a baixa concentració perquè ho faci a casa. Aquest doble tractament reforça l'efectivitat de l'esbandida de la tonalitat de les dents. Després d'una primera revisió a la nostra clínica per comprovar que la teva salut bucodental és bona, començarem amb un tàndem de sessions que podràs realitzar a casa teva sota indicacions dels nostres experts i una sessió en clínica amb tecnologia fotoactiva. Gràcies a la nostra experiència en blanquejament dental a Sabadell podem tractar els casos de enfosquiment i taques més complicats.

Blanquejament dental intern:

Està recomanat per a dents no vitals que es troben endodonciades. La diferència respecte al blanquejament habitual, és que en aquest cas el blanquejament dental a Sabadell es realitza sobre les parts internes de la peça dental en lloc de a la zona superficial. D'altra banda, el blanquejament intern es duu a terme de forma individual (sobre cada dent endodonciada), mentre que el blanquejament extern s'aplica sobre tota l'arcada dental. En el cas que un pacient decideixi fer-se un blanquejament dental extern i un blanquejament intern, en primer lloc, es durà a terme el de les dents endodonciades.

Manteniment del blanquejament dental

És important que el pacient sàpiga que hi ha una sèrie de pautes a seguir perquè el resultat del blanquejament duri el màxim temps possible. Seguint aquestes pautes assoliràs l'èxit assegurat, a curt i llarg termini. L'efectivitat del tractament dependrà fonamentalment dels teus hàbits i cures a la higiene dental.

 • Evitar la ingesta d'aliments i begudes que tinguin molt de pigment (com el cafè, te, vi negre, cireres, tomàquet, entre d'altres.) o beure amb palla.
 • Mantenir una higiene bucodental diària perfecta amb productes específics.
 • Usar seda o cinta dental, i raspalls interproximals per evitar tincions a l'àrea interproximal.
 • Evitar el tabac.
 • Evitar el consum d'aliments àcids.

Preguntes Freqüents:

Dents fosques i grogues per ledat. Taques provocades pel consum del tabac i altres pigments. Taques lleus ocasionades per tetraciclina. Dents vitals, posttraumatisme. Calcificacions polpars. Dentinogènesi imperfecta (alteració genètica en el desenvolupament de les dents, que produeix canvis en l'estructura i el color).
Contraindicacions absolutes: Dents amb càries, Genives inflamades, Embaràs, Dents amb fissures. Contraindicacions relatives: Dents amb empastos filtrats, Dents amb pròtesis fixa, Dents joves, Dents hipersensibles.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,5 101 reviews

 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ fa 4 mesos
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar Luis Miguel Lopez ★★★★★ hace 5 meses
  Trato excelente, y personal muy profesional y atento.Lo recomiendo al 100%.
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace 5 meses
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace 5 meses
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace 5 meses
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace 5 meses
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace 5 meses
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace 5 meses
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar kokomood cocobongo ★★★★★ hace 5 meses
  Recomendables, muy profesionales, personal muy atento y amable
 • Avatar S. Matadepera ★★★★★ hace 5 meses
 • Avatar Ester Bascon ★★★★★ hace 6 meses
  Un servicio escepcional. Vicky maravillosa una escelente profesional. Le hice saber mi miedo al destisra y en todo momento estubo super cariñosa conmigo. Graciasssss!!!!!
 • Avatar carlos baca bascon ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Iván Serrano Sánchez ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Pablo Baca ★★★★★ hace 6 meses
  Un centro muy profesional y con muy buena atención, sin duda lo recomiendo.
 • Avatar Montse F ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Ignacio Maristany ★★★★★ hace 6 meses
  Un equipo maravilloso y un trato excepcional tanto por parte del equipo auxiliar como de los doctores, que han resuelto mi caso con absoluta profesionalidad. He perdido el miedo al dentista gracias a su excelente trabajo!
 • Avatar Maria Troyano ★★★★★ hace 6 meses
  Trato inmejorable,desde que entras en la clínica.La atención de las chicas de recepción muy amable y el equipo médico también un 10. Así da gusto ir al dentista. Un equipo fantástico.
 • Avatar Toni P. Gmail ★★★★★ hace 6 meses
  Todo muy bien, ya llevo tiempo viniendo a la clínica y también con mis hijos y mi mujer. Eso quiere decir que lo hacen muy bien, y que aunque ya se sabe q no es agradable que te trasteen en la boca, pues por lo menos que te lo hagan bien.Simpátic@s, … More agradables, atentos y puntuales serían los adjetivos que les defines. Seguid así!!
 • Avatar María José Amador Garcia ★★★★★ hace 6 meses
  Atención y servicio al cliente excelente. Buenos profesionales.
 • Avatar Marta Bono ★★★★★ hace 6 meses
  Buen servicio y muy simpáticas las chicas de recepción!!
 • Avatar Vicky Perez salvador ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Jose Hidalgo ★★★★★ hace 6 meses
  Trato perfecto por parte de todo el equipo!! Recomendable 100%100
 • Avatar Maria Morillo ★★★★★ hace 6 meses
  Personal muy agradable y profesional.
 • Avatar jose ruiz ★★★★★ hace 6 meses
  Atencion estupenda, chicas de recepcion una amabilidad y un trato 10.. un equipo genial.
 • Avatar jose maria tutusaus mata ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Veronica Gonzalez martinez ★★★★★ hace 6 meses
  Un trato excepcional tanto de recepción como de médicos y ayudantes.Estoy encantada
 • Avatar Kira Neck ★★★★★ hace 6 meses
  Muy recomendable..buen protocolo covid, y muy buena atencion tanto medica como en recepcion..un equipo muy simpatico.
 • Avatar christian ramos ★★★★★ hace 6 meses
  Excelente trato i atención al cliente. I sobretodo muy profesionales. Recomiendo sin duda.
 • Avatar Charo González ★★★★★ hace 6 meses
  Soy paciente desde hace muchísimos años y estoy contenta con la profesionalidad y el trato. El Doctor Maristany, gran especialista . Os lo recomiendo
 • Avatar Tina Garcia ★★★★★ hace 6 meses

Opinions a Google Opina

COMENCEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST