Les Carilles Dentals a Sabadell

Són un tractament ideal per millorar el somriure i aconseguir una bona estètica dels nostres pacients. Mitjançant les tècniques de Digital Smile Design i CAD-CAM s'aconsegueixen resultats òptims i de màxima estètica segons els requieriments dels doctors i dels pacients.

Es realitza de manera personalitzada per a cada pacient, ens ofereixen un acabat molt natural i de llarga durada, a més de ser resistents.

És un tractament d'elecció per corregir alteracions dentals de color i forma, tancar diastemas, reparar fractures i simultàneament subsanar lleugeres mal posicions dentals. És també un tractament d'elecció per a persones que volen millorar l'estètica del seu somriure, amb un resultat que pot augmentar la seva autoestima.

Gràcies a un tractament amb carilles dentals a Sabadell amb Sanident pots realitzar un tractament d'estètica sense que es faci llarg o pesat.

Tot i que existeixen diversos models i variants, els tipus de carilles dentals s'acostumen a classificar en funció del material amb el que es fabriquen: composite, porcellana, zirconi, etc.

carilles dentals a sabadell
carilles dentals a sabadell
carilles dentals a sabadell

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Carilles dentals de composite:

Són Carilles Dentals fetes a base de una resina acrilica que funciona com a matriu. A més, també s'inclouen partícules de ceràmica que brinden propietats de resistència i apariència. Aquest tipus de carilles s'elaboren per l'odontòleg especialista directament sobre la dent, aplicant capes de composite (que té la particularitat d'endurirse utilitzant polimerització amb llum ultravioleta), contornejant la boca fins aconseguir la forma desitjada. Té els avantatges de no requerir excessiva preparació a les dents i que el procés de colocació és ràpid. A més, és possible ajustar el color i la forma de les carilles dentals a Sabadell durant la seva aplicació i es pot reparar fàcilment en cas de que es trenqui. Són més econòmiques que les carilles de porellana, pero tenen una vida util inferior i poden canviar de color lleugerament amb el temps, és més fàcil que es trenquin i requereixen de visites periòdiques al dentista per al seu manteniment.

Carilles dentals de porcellana:

Les Carilles Dentals de porcellana estàn fabricades a partir de una ceràmica de vidre reforçat, normalment, amb un material anomenat Leucita. També és comú l'us d'aluminoses o vitroceràmiques o carilles de circonita. Aquest tipus de carilles és fabricat a mida a laboratoris especialitzats a partir d'un motlle de les dents del pacient, i colocades, posteriorment sobre la dentadura, utilitzant un adesiu de gran potència. Visualment, persenten un color i aparença més natural i semblant al esmalt i són altament resistents. El seu color perdura estable al llarg del temps. No en và, requereixen una preparació prèvia i , per tant, la colocació és més lenta que les carilles de composite. Tenen els desavantatges de que no es poden reparar en cas de que est trenqui en el futur (cas molt poc frequent) i que poden afectar a la sensibilitat dental, ja que en la preparació prèvia, s'elimina una petita part de l'esmalt dental.


No hem de pensar que un tipus sigui millor que l'altre. Cadascún d'ells s'ajusta acodr a cada cas i serà el teu odontòleg el que recomani el tipus de carilles dentals a Sabadell més adients a la situació i resultats esperats per el pacient.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,3 119 reviews

 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ en la última semana
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,
 • Avatar Maricarmen Gil ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Esther Veterinaria ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Lidia Andreo ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Jordi Moyano De Luis ★★★★★ en la última semana
  Siempre muy atentas y amables, todas las chicas que me han atendido.
 • Avatar Oscar Gomez ★★★★★ hace una semana
 • Avatar jose martin perea ★★★★★ hace 2 semanas
  Hoy me ha hecho la mejor y más meticulosa limpieza dental y ha sido la higienista Carent
 • Avatar klamar landia ★★★★★ hace 2 meses
  Buena atención servicio rapido
 • Avatar Cristian Herman ★★★★★ hace 2 meses
  Trato excelente
 • Avatar manuel martinez mateo ★★★★★ hace 2 meses
  Muy buenos profesionales y muy buen trato , perfecto!!!
 • Avatar María Marín Rodríguez ★★★★★ hace 2 meses
  Muy profesionales y unas cracks!
 • Avatar DAVID CUBELOS TORRECILLAS ★★★★★ hace 2 meses
  Buen trato y profesionalidad
 • Avatar Rubén Cazorla Hernández ★★★★★ hace 3 meses
  Muy buen servicio, tanto la atención como el tratamiento de una calidad excelente. Muy recomendable para la salud dental de cualquiera.
 • Avatar Rafael Chacín ★★★★★ hace 3 meses
  Excelente atención y cuidado en el tratamiento.
 • Avatar Montse Porcel Hernandez ★★★★★ hace 4 meses
  Estoy muy contenta con el tratamiento y el trato de todo el personal,
 • Avatar Silvia De La Puerta ★★★★★ hace 4 meses
  Personal súper agradable y la Dra Lia es encantadora. Buenos profesionales!!.
 • Avatar Ivet Muñoz ★★★★ hace 4 meses
  Muy buena atención en la recepción, la primera acogida a la consulta es para felicitar. La atención para presupuesto también muy buena y agradable, hacen sentir agusto. Mis felicitaciones a Caren , higienista del centro por su profesionalidad, … More amabilidad,cercania y trato humano.( Me ha recordado a mi dentista de la infanciay eso es muy muy bueno)
 • Avatar Emi Cerezo ★★★★★ hace 6 meses
  Soy del Club sanident desde hace unos 10 años, desde el principio, empece con Vanesa (una de las fundadoras) excelente.Hoy he ido hacer uan higiene bucal (como siempre) y Caren que es higienista, ha sido, muy agradable, yo tengo mucha sensibilidad … More y lo paso fatal, pues ella lo ha hecho tan delicadamente y tan fabuloso, que no eh notado nada.Sin duda lo recomiendo 100%.Gracias ;-))
 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 9 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.
 • Avatar Cristina Carrasco ★★★★★ hace un año
  Primera vez con ellos y genial. Caren me ha hecho higiene bucal y me ha encantado el resultado, su profesionalidad, empatia y paciencia. Tengo injerto de encía y normalmente lo paso muy mal. El Dr que me pincó la anestesia también lo hizo … More muy bien, con una técnica nada dolorosa. Sin duda repetiré con ellos. Además, el baño estaba impecable.
 • Avatar José Luis Plaza ★★★★★ hace un año
  Empaticas, amables y profesionales
 • Avatar María García ★★★★★ hace un año
  Hoy fui para una limpieza,me atendió Caren, es una persona fantástica, profesional, amable, atenta,educada, estoy realmente muy satisfecha, me trataron genial, la recomiendo 100%. Gracias
 • Avatar María ★★★★★ hace un año
  Profesionalidad.Caren, la higienista es un amor de persona, muy amable y empatica. Me ha hecho la higiene dental como si nada, ni un sólo malestar.Muchas gracias!El personal es muy amable y tienen la clínica muy limpia, con todas las … More medidas anti Covid.La recomiendo.
 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ hace un año
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace un año
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace un año
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace un año
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace un año
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace un año
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios

Opinions a Google Opina

¿COMENÇEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST