Les Carilles Dentals a Sabadell

Són un tractament ideal per millorar el somriure i aconseguir una bona estètica dels nostres pacients. Mitjançant les tècniques de Digital Smile Design i CAD-CAM s'aconsegueixen resultats òptims i de màxima estètica segons els requieriments dels doctors i dels pacients.

Es realitza de manera personalitzada per a cada pacient, ens ofereixen un acabat molt natural i de llarga durada, a més de ser resistents.

És un tractament d'elecció per corregir alteracions dentals de color i forma, tancar diastemas, reparar fractures i simultàneament subsanar lleugeres mal posicions dentals. És també un tractament d'elecció per a persones que volen millorar l'estètica del seu somriure, amb un resultat que pot augmentar la seva autoestima.

Gràcies a un tractament amb carilles dentals a Sabadell amb Sanident pots realitzar un tractament d'estètica sense que es faci llarg o pesat.

Tot i que existeixen diversos models i variants, els tipus de carilles dentals s'acostumen a classificar en funció del material amb el que es fabriquen: composite, porcellana, zirconi, etc.

carilles dentals a sabadell
carilles dentals a sabadell
carilles dentals a sabadell

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Carilles dentals de composite:

Són Carilles Dentals fetes a base de una resina acrilica que funciona com a matriu. A més, també s'inclouen partícules de ceràmica que brinden propietats de resistència i apariència. Aquest tipus de carilles s'elaboren per l'odontòleg especialista directament sobre la dent, aplicant capes de composite (que té la particularitat d'endurirse utilitzant polimerització amb llum ultravioleta), contornejant la boca fins aconseguir la forma desitjada. Té els avantatges de no requerir excessiva preparació a les dents i que el procés de colocació és ràpid. A més, és possible ajustar el color i la forma de les carilles dentals a Sabadell durant la seva aplicació i es pot reparar fàcilment en cas de que es trenqui. Són més econòmiques que les carilles de porellana, pero tenen una vida util inferior i poden canviar de color lleugerament amb el temps, és més fàcil que es trenquin i requereixen de visites periòdiques al dentista per al seu manteniment.

Carilles dentals de porcellana:

Les Carilles Dentals de porcellana estàn fabricades a partir de una ceràmica de vidre reforçat, normalment, amb un material anomenat Leucita. També és comú l'us d'aluminoses o vitroceràmiques o carilles de circonita. Aquest tipus de carilles és fabricat a mida a laboratoris especialitzats a partir d'un motlle de les dents del pacient, i colocades, posteriorment sobre la dentadura, utilitzant un adesiu de gran potència. Visualment, persenten un color i aparença més natural i semblant al esmalt i són altament resistents. El seu color perdura estable al llarg del temps. No en và, requereixen una preparació prèvia i , per tant, la colocació és més lenta que les carilles de composite. Tenen els desavantatges de que no es poden reparar en cas de que est trenqui en el futur (cas molt poc frequent) i que poden afectar a la sensibilitat dental, ja que en la preparació prèvia, s'elimina una petita part de l'esmalt dental.


No hem de pensar que un tipus sigui millor que l'altre. Cadascún d'ells s'ajusta acodr a cada cas i serà el teu odontòleg el que recomani el tipus de carilles dentals a Sabadell més adients a la situació i resultats esperats per el pacient.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,3 90 reviews

 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 5 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.
 • Avatar Cristina Carrasco ★★★★★ hace 8 meses
  Primera vez con ellos y genial. Caren me ha hecho higiene bucal y me ha encantado el resultado, su profesionalidad, empatia y paciencia. Tengo injerto de encía y normalmente lo paso muy mal. El Dr que me pincó la anestesia también lo hizo … More muy bien, con una técnica nada dolorosa. Sin duda repetiré con ellos. Además, el baño estaba impecable.
 • Avatar José Luis Plaza ★★★★★ hace 9 meses
  Empaticas, amables y profesionales
 • Avatar María García ★★★★★ hace 9 meses
  Hoy fui para una limpieza,me atendió Caren, es una persona fantástica, profesional, amable, atenta,educada, estoy realmente muy satisfecha, me trataron genial, la recomiendo 100%. Gracias
 • Avatar María ★★★★★ hace 9 meses
  Profesionalidad.Caren, la higienista es un amor de persona, muy amable y empatica. Me ha hecho la higiene dental como si nada, ni un sólo malestar.Muchas gracias!El personal es muy amable y tienen la clínica muy limpia, con todas las … More medidas anti Covid.La recomiendo.
 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ fa 8 mesos
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar kokomood cocobongo ★★★★★ hace un año
  Recomendables, muy profesionales, personal muy atento y amable
 • Avatar Luis Miguel Lopez ★★★★★ hace un año
  Trato excelente, y personal muy profesional y atento.Lo recomiendo al 100%.
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace un año
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace un año
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace un año
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace un año
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar S. Matadepera ★★★★★ hace un año
 • Avatar María José Amador Garcia ★★★★★ hace un año
  Atención y servicio al cliente excelente. Buenos profesionales.
 • Avatar Maria Morillo ★★★★★ hace un año
  Personal muy agradable y profesional.
 • Avatar Jose Hidalgo ★★★★★ hace un año
  Trato perfecto por parte de todo el equipo!! Recomendable 100%100
 • Avatar Vicky Perez salvador ★★★★★ hace un año
 • Avatar Marta Bono ★★★★★ hace un año
  Buen servicio y muy simpáticas las chicas de recepción!!
 • Avatar Montse F ★★★★★ hace un año
 • Avatar Toni P. Gmail ★★★★★ hace un año
  Todo muy bien, ya llevo tiempo viniendo a la clínica y también con mis hijos y mi mujer. Eso quiere decir que lo hacen muy bien, y que aunque ya se sabe q no es agradable que te trasteen en la boca, pues por lo menos que te lo hagan bien.Simpátic@s, … More agradables, atentos y puntuales serían los adjetivos que les defines. Seguid así!!
 • Avatar Maria Troyano ★★★★★ hace un año
  Trato inmejorable,desde que entras en la clínica.La atención de las chicas de recepción muy amable y el equipo médico también un 10. Así da gusto ir al dentista. Un equipo fantástico.
 • Avatar carlos baca bascon ★★★★★ hace un año
 • Avatar Pablo Baca ★★★★★ hace un año
  Un centro muy profesional y con muy buena atención, sin duda lo recomiendo.
 • Avatar jose maria tutusaus mata ★★★★★ hace un año
 • Avatar Iván Serrano Sánchez ★★★★★ hace un año
 • Avatar Tina Garcia ★★★★★ hace un año
 • Avatar Veronica Gonzalez martinez ★★★★★ hace un año
  Un trato excepcional tanto de recepción como de médicos y ayudantes.Estoy encantada
 • Avatar Kira Neck ★★★★★ hace un año
  Muy recomendable..buen protocolo covid, y muy buena atencion tanto medica como en recepcion..un equipo muy simpatico.

Opinions a Google Opina

¿COMENÇEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST