Implants dentals a Sabadell amb SANIDENT

La Implantologia és la ciència que estudia els implants dentals.

Els implants dentals a Sabadell amb SANIDENT, són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. S’ha constatat després d’una àmplia recerca científica que són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. Els implants dentals fan possible aconseguir resultats fiables que proporcionen una gran millora estètica i funcional al pacient.

L’implant dental és un cargol de titani que és acceptat per l’organisme (os) com a propi. D’aquesta manera, l’os creix ràpidament al voltant d’ell, produint-se una unió estable i duradora.

Per aconseguir la reposició d’una dent mitjançant un implant, cal col·locar el cargol de titani en l’os. Sobre l’implant es col·loca una corona de ceràmica, en la majoria dels casos, o de resina segons el cas.

Els implants dentals poden substituir una sola dent, alguna d’elles o totes.
Actualment i en les ocasions que és possible, es pot col·locar l’implants dentals i la dent el mateix dia de la cirurgia. Això és el que s’anomena la tècnica de “dents en un sol dia o l’implant immediat”. Aquesta ha estat una gran aportació que ha donat comoditat als pacients. Podrem realitzar aquesta tècnica depenent de la quantitat i qualitat de l’os del pacient a la zona a restaurar, així com després de valorar l’estètica que requereix la posició a restaurar.

Avui dia el pacient ha de saber que amb les tècniques de regeneració òssia existents (elevació del si maxil·lar, augment del vorell alveolar, preservació de l’alvèol) podem col·locar implants dentals amb un percentatge d’èxit molt elevat en pràcticament tots els casos.

Resultats estètics: Els implants dentals tenen molts avantatges en comparació amb les solucions tradicionals de corones, ponts i pròtesis removibles.

 

Els implants dentals a Sabadell de Sanident s’assemblen en funció i estètica a les dents naturals.

Les dents contigües no resulten danyades per servir de suport a la nova pròtesi.
La col·locació d’implants en l’os evita la reducció òssia que es produeix després de la pèrdua de les dents.
Es considera un tractament definitiu.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell

- Preguntes freqüents sobre els implants dentals a Sabadell

 

 • Són els implants dentals a Sabadell una solució duradora? Els implants dentals són per a tota la vida. Ocorre un fenomen biofísic que produeix una unió a nivell molecular del titani amb l’os, anomenat Oseointegració. Aquesta unió és tan forta que si vulguéssim posteriorment separar el titani de l’os seria impossible.

 

 • És un procés molt dolorós? I el post-operatori? El pacient en cap moment sent cap dolor ni molèstia. La intervenció es porta a terme, en la majoria dels casos, mitjançant anestèsia local. En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, elevacions de si maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació, si el pacient ho prefereix. Al contrari del que pugui semblar, en molts casos el post-operatori suposa menys molèsties i incomoditats que les extraccions dentals. Únicament pot ocasionar petites molèsties durant el procés de cicatrització. En els casos de grans intervencions, amb regeneracions òssies i empelts, apareix freqüentment una inflamació durant els primers dies, encara que no resulta dolorosa i permet fer vida normal.

 

 • Quant de temps triga a posar-se un implant dental? La col·locació d’un implant dental unitari acostuma a trigar uns trenta minuts. Si substituïm amb implants dentals totes les dents, la cirurgia pot ser de fins a dues hores.

 

 • Quant de temps dura el tractament d'implants dentals a Sabadell fins a tenir dents? Els implants dentals a Sabadell utilitzats a la nostra consulta són els que menor interval de temps requereixen per ser carregats. Les pròtesis poden col·locar-se el mateix dia dels implants o, si això no és possible, després de tres mesos d’espera una vegada realitzada la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps d’òseointegració de fins a sis mesos.

 

 • Es requereix algun tipus de cura extra amb l'implant dental? Haurà de tenir les mateixes cures que amb les seves dents, és a dir, una bona higiene diària i manteniment periòdic a la nostra consulta.

 

 

Procediment per fases

Primera Visita Gratis

Examinar prèviament la situació per valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell. Realitzar una adequada exploració i usar els mètodes diagnòstics adequats.

implants dentals sabadell

Inserció de l'implant dental

En aquest moment podem cobrir l’implant amb la geniva, si hem realitzat regeneració òssia, o col·locar la dent provisional en el mateix moment de l’implant. Dents immediates o dents en un dia és el nom que rep aquest procediment nou.

implants dentals sabadell

Colocació

Si no hem col·locat la dent el mateix dia de l’implant, esperem el temps necessari perquè es produeixi la integració òssia de l’implant, uns 3 mesos, i es col·loca un pilar d’impressió. Es realitza una impressió del pilar ja col·locat, s’obté un model final sobre el qual es confecciona la corona perfectament adaptada al pilar.

implants dentals sabadell

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,3 90 reviews

 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 6 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.
 • Avatar Cristina Carrasco ★★★★★ hace 8 meses
  Primera vez con ellos y genial. Caren me ha hecho higiene bucal y me ha encantado el resultado, su profesionalidad, empatia y paciencia. Tengo injerto de encía y normalmente lo paso muy mal. El Dr que me pincó la anestesia también lo hizo … More muy bien, con una técnica nada dolorosa. Sin duda repetiré con ellos. Además, el baño estaba impecable.
 • Avatar José Luis Plaza ★★★★★ hace 9 meses
  Empaticas, amables y profesionales
 • Avatar María García ★★★★★ hace 9 meses
  Hoy fui para una limpieza,me atendió Caren, es una persona fantástica, profesional, amable, atenta,educada, estoy realmente muy satisfecha, me trataron genial, la recomiendo 100%. Gracias
 • Avatar María ★★★★★ hace 9 meses
  Profesionalidad.Caren, la higienista es un amor de persona, muy amable y empatica. Me ha hecho la higiene dental como si nada, ni un sólo malestar.Muchas gracias!El personal es muy amable y tienen la clínica muy limpia, con todas las … More medidas anti Covid.La recomiendo.
 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ fa 8 mesos
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar kokomood cocobongo ★★★★★ hace un año
  Recomendables, muy profesionales, personal muy atento y amable
 • Avatar Luis Miguel Lopez ★★★★★ hace un año
  Trato excelente, y personal muy profesional y atento.Lo recomiendo al 100%.
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace un año
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace un año
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace un año
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace un año
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar S. Matadepera ★★★★★ hace un año
 • Avatar María José Amador Garcia ★★★★★ hace un año
  Atención y servicio al cliente excelente. Buenos profesionales.
 • Avatar Maria Morillo ★★★★★ hace un año
  Personal muy agradable y profesional.
 • Avatar Jose Hidalgo ★★★★★ hace un año
  Trato perfecto por parte de todo el equipo!! Recomendable 100%100
 • Avatar Vicky Perez salvador ★★★★★ hace un año
 • Avatar Marta Bono ★★★★★ hace un año
  Buen servicio y muy simpáticas las chicas de recepción!!
 • Avatar Montse F ★★★★★ hace un año
 • Avatar Toni P. Gmail ★★★★★ hace un año
  Todo muy bien, ya llevo tiempo viniendo a la clínica y también con mis hijos y mi mujer. Eso quiere decir que lo hacen muy bien, y que aunque ya se sabe q no es agradable que te trasteen en la boca, pues por lo menos que te lo hagan bien.Simpátic@s, … More agradables, atentos y puntuales serían los adjetivos que les defines. Seguid así!!
 • Avatar Maria Troyano ★★★★★ hace un año
  Trato inmejorable,desde que entras en la clínica.La atención de las chicas de recepción muy amable y el equipo médico también un 10. Así da gusto ir al dentista. Un equipo fantástico.
 • Avatar carlos baca bascon ★★★★★ hace un año
 • Avatar Pablo Baca ★★★★★ hace un año
  Un centro muy profesional y con muy buena atención, sin duda lo recomiendo.
 • Avatar jose maria tutusaus mata ★★★★★ hace un año
 • Avatar Iván Serrano Sánchez ★★★★★ hace un año
 • Avatar Tina Garcia ★★★★★ hace un año
 • Avatar Veronica Gonzalez martinez ★★★★★ hace un año
  Un trato excepcional tanto de recepción como de médicos y ayudantes.Estoy encantada
 • Avatar Kira Neck ★★★★★ hace un año
  Muy recomendable..buen protocolo covid, y muy buena atencion tanto medica como en recepcion..un equipo muy simpatico.

Opinions a Google Opina

Omple ara el formulari per demanar cita gratuïta, on valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell amb SANIDENT ASSOCIATS