Implants dentals a Sabadell amb SANIDENT

La Implantologia és la ciència que estudia els implants dentals.

Els implants dentals a Sabadell amb SANIDENT, són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. S’ha constatat després d’una àmplia recerca científica que són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. Els implants dentals fan possible aconseguir resultats fiables que proporcionen una gran millora estètica i funcional al pacient.

L’implant dental és un cargol de titani que és acceptat per l’organisme (os) com a propi. D’aquesta manera, l’os creix ràpidament al voltant d’ell, produint-se una unió estable i duradora.

Per aconseguir la reposició d’una dent mitjançant un implant, cal col·locar el cargol de titani en l’os. Sobre l’implant es col·loca una corona de ceràmica, en la majoria dels casos, o de resina segons el cas.

Els implants dentals poden substituir una sola dent, alguna d’elles o totes.
Actualment i en les ocasions que és possible, es pot col·locar l’implants dentals i la dent el mateix dia de la cirurgia. Això és el que s’anomena la tècnica de “dents en un sol dia o l’implant immediat”. Aquesta ha estat una gran aportació que ha donat comoditat als pacients. Podrem realitzar aquesta tècnica depenent de la quantitat i qualitat de l’os del pacient a la zona a restaurar, així com després de valorar l’estètica que requereix la posició a restaurar.

Avui dia el pacient ha de saber que amb les tècniques de regeneració òssia existents (elevació del si maxil·lar, augment del vorell alveolar, preservació de l’alvèol) podem col·locar implants dentals amb un percentatge d’èxit molt elevat en pràcticament tots els casos.

Resultats estètics: Els implants dentals tenen molts avantatges en comparació amb les solucions tradicionals de corones, ponts i pròtesis removibles.

 

Els implants dentals a Sabadell de Sanident s’assemblen en funció i estètica a les dents naturals.

Les dents contigües no resulten danyades per servir de suport a la nova pròtesi.
La col·locació d’implants en l’os evita la reducció òssia que es produeix després de la pèrdua de les dents.
Es considera un tractament definitiu.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell

- Preguntes freqüents sobre els implants dentals a Sabadell

 

 • Són els implants dentals a Sabadell una solució duradora? Els implants dentals són per a tota la vida. Ocorre un fenomen biofísic que produeix una unió a nivell molecular del titani amb l’os, anomenat Oseointegració. Aquesta unió és tan forta que si vulguéssim posteriorment separar el titani de l’os seria impossible.

 

 • És un procés molt dolorós? I el post-operatori? El pacient en cap moment sent cap dolor ni molèstia. La intervenció es porta a terme, en la majoria dels casos, mitjançant anestèsia local. En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, elevacions de si maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació, si el pacient ho prefereix. Al contrari del que pugui semblar, en molts casos el post-operatori suposa menys molèsties i incomoditats que les extraccions dentals. Únicament pot ocasionar petites molèsties durant el procés de cicatrització. En els casos de grans intervencions, amb regeneracions òssies i empelts, apareix freqüentment una inflamació durant els primers dies, encara que no resulta dolorosa i permet fer vida normal.

 

 • Quant de temps triga a posar-se un implant dental? La col·locació d’un implant dental unitari acostuma a trigar uns trenta minuts. Si substituïm amb implants dentals totes les dents, la cirurgia pot ser de fins a dues hores.

 

 • Quant de temps dura el tractament d'implants dentals a Sabadell fins a tenir dents? Els implants dentals a Sabadell utilitzats a la nostra consulta són els que menor interval de temps requereixen per ser carregats. Les pròtesis poden col·locar-se el mateix dia dels implants o, si això no és possible, després de tres mesos d’espera una vegada realitzada la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps d’òseointegració de fins a sis mesos.

 

 • Es requereix algun tipus de cura extra amb l'implant dental? Haurà de tenir les mateixes cures que amb les seves dents, és a dir, una bona higiene diària i manteniment periòdic a la nostra consulta.

 

 

Procediment per fases

Primera Visita Gratis

Examinar prèviament la situació per valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell. Realitzar una adequada exploració i usar els mètodes diagnòstics adequats.

implants dentals sabadell

Inserció de l'implant dental

En aquest moment podem cobrir l’implant amb la geniva, si hem realitzat regeneració òssia, o col·locar la dent provisional en el mateix moment de l’implant. Dents immediates o dents en un dia és el nom que rep aquest procediment nou.

implants dentals sabadell

Colocació

Si no hem col·locat la dent el mateix dia de l’implant, esperem el temps necessari perquè es produeixi la integració òssia de l’implant, uns 3 mesos, i es col·loca un pilar d’impressió. Es realitza una impressió del pilar ja col·locat, s’obté un model final sobre el qual es confecciona la corona perfectament adaptada al pilar.

implants dentals sabadell

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,3 119 reviews

 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ en la última semana
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,
 • Avatar Maricarmen Gil ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Esther Veterinaria ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Lidia Andreo ★★★★★ en la última semana
 • Avatar Jordi Moyano De Luis ★★★★★ en la última semana
  Siempre muy atentas y amables, todas las chicas que me han atendido.
 • Avatar Oscar Gomez ★★★★★ hace una semana
 • Avatar jose martin perea ★★★★★ hace 2 semanas
  Hoy me ha hecho la mejor y más meticulosa limpieza dental y ha sido la higienista Carent
 • Avatar klamar landia ★★★★★ hace 2 meses
  Buena atención servicio rapido
 • Avatar Cristian Herman ★★★★★ hace 2 meses
  Trato excelente
 • Avatar manuel martinez mateo ★★★★★ hace 2 meses
  Muy buenos profesionales y muy buen trato , perfecto!!!
 • Avatar María Marín Rodríguez ★★★★★ hace 2 meses
  Muy profesionales y unas cracks!
 • Avatar DAVID CUBELOS TORRECILLAS ★★★★★ hace 2 meses
  Buen trato y profesionalidad
 • Avatar Rubén Cazorla Hernández ★★★★★ hace 3 meses
  Muy buen servicio, tanto la atención como el tratamiento de una calidad excelente. Muy recomendable para la salud dental de cualquiera.
 • Avatar Rafael Chacín ★★★★★ hace 3 meses
  Excelente atención y cuidado en el tratamiento.
 • Avatar Montse Porcel Hernandez ★★★★★ hace 4 meses
  Estoy muy contenta con el tratamiento y el trato de todo el personal,
 • Avatar Silvia De La Puerta ★★★★★ hace 4 meses
  Personal súper agradable y la Dra Lia es encantadora. Buenos profesionales!!.
 • Avatar Ivet Muñoz ★★★★ hace 4 meses
  Muy buena atención en la recepción, la primera acogida a la consulta es para felicitar. La atención para presupuesto también muy buena y agradable, hacen sentir agusto. Mis felicitaciones a Caren , higienista del centro por su profesionalidad, … More amabilidad,cercania y trato humano.( Me ha recordado a mi dentista de la infanciay eso es muy muy bueno)
 • Avatar Emi Cerezo ★★★★★ hace 6 meses
  Soy del Club sanident desde hace unos 10 años, desde el principio, empece con Vanesa (una de las fundadoras) excelente.Hoy he ido hacer uan higiene bucal (como siempre) y Caren que es higienista, ha sido, muy agradable, yo tengo mucha sensibilidad … More y lo paso fatal, pues ella lo ha hecho tan delicadamente y tan fabuloso, que no eh notado nada.Sin duda lo recomiendo 100%.Gracias ;-))
 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 9 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.
 • Avatar Cristina Carrasco ★★★★★ hace un año
  Primera vez con ellos y genial. Caren me ha hecho higiene bucal y me ha encantado el resultado, su profesionalidad, empatia y paciencia. Tengo injerto de encía y normalmente lo paso muy mal. El Dr que me pincó la anestesia también lo hizo … More muy bien, con una técnica nada dolorosa. Sin duda repetiré con ellos. Además, el baño estaba impecable.
 • Avatar José Luis Plaza ★★★★★ hace un año
  Empaticas, amables y profesionales
 • Avatar María García ★★★★★ hace un año
  Hoy fui para una limpieza,me atendió Caren, es una persona fantástica, profesional, amable, atenta,educada, estoy realmente muy satisfecha, me trataron genial, la recomiendo 100%. Gracias
 • Avatar María ★★★★★ hace un año
  Profesionalidad.Caren, la higienista es un amor de persona, muy amable y empatica. Me ha hecho la higiene dental como si nada, ni un sólo malestar.Muchas gracias!El personal es muy amable y tienen la clínica muy limpia, con todas las … More medidas anti Covid.La recomiendo.
 • Avatar aurelia gonzalez ★★★★★ hace un año
  Moltes gràcies per l'atenció rebuda per part de tot el personal i, en especial, per la doctora Laia Fité i la Jana que en tot moment van ser molt afectuoses i professionals.
 • Avatar Noemí Robledillo ★★★★★ hace un año
 • Avatar Daniel TS ★★★★★ hace un año
  Entré, como es normal, con la mascarilla y salí con una gran sonrisa. Muchas gracias a todo el equipo, desde recepción a todos los profesionales, en especial a Vicky, muy simpática y atenta.
 • Avatar Mari Lorenzo Gazapo ★★★★★ hace un año
 • Avatar francisco alvaro Ruiz ★★★★★ hace un año
  Muy buen trato tanto humano como profesional, y unos resultado muy buenos, volveré
 • Avatar Oscar gualtrapa ★★★★★ hace un año
  Trato muy correcto y profesional
 • Avatar jor galle ★★★★★ hace un año
  Gran equipo, muy buen trato por parte de todos lo profesionales! Y muy buenos precios

Opinions a Google Opina

Omple ara el formulari per demanar cita gratuïta, on valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell amb SANIDENT ASSOCIATS