Implants dentals a Sabadell amb SANIDENT

La Implantologia és la ciència que estudia els implants dentals.

Els implants dentals a Sabadell amb SANIDENT, són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. S’ha constatat després d’una àmplia recerca científica que són la millor solució per a la substitució permanent de les dents absents. Els implants dentals fan possible aconseguir resultats fiables que proporcionen una gran millora estètica i funcional al pacient.

L’implant dental és un cargol de titani que és acceptat per l’organisme (os) com a propi. D’aquesta manera, l’os creix ràpidament al voltant d’ell, produint-se una unió estable i duradora.

Per aconseguir la reposició d’una dent mitjançant un implant, cal col·locar el cargol de titani en l’os. Sobre l’implant es col·loca una corona de ceràmica, en la majoria dels casos, o de resina segons el cas.

Els implants dentals poden substituir una sola dent, alguna d’elles o totes.
Actualment i en les ocasions que és possible, es pot col·locar l’implants dentals i la dent el mateix dia de la cirurgia. Això és el que s’anomena la tècnica de “dents en un sol dia o l’implant immediat”. Aquesta ha estat una gran aportació que ha donat comoditat als pacients. Podrem realitzar aquesta tècnica depenent de la quantitat i qualitat de l’os del pacient a la zona a restaurar, així com després de valorar l’estètica que requereix la posició a restaurar.

Avui dia el pacient ha de saber que amb les tècniques de regeneració òssia existents (elevació del si maxil·lar, augment del vorell alveolar, preservació de l’alvèol) podem col·locar implants dentals amb un percentatge d’èxit molt elevat en pràcticament tots els casos.

Resultats estètics: Els implants dentals tenen molts avantatges en comparació amb les solucions tradicionals de corones, ponts i pròtesis removibles.

 

Els implants dentals a Sabadell de Sanident s’assemblen en funció i estètica a les dents naturals.

Les dents contigües no resulten danyades per servir de suport a la nova pròtesi.
La col·locació d’implants en l’os evita la reducció òssia que es produeix després de la pèrdua de les dents.
Es considera un tractament definitiu.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell
implants dentals a sabadell

- Preguntes freqüents sobre els implants dentals a Sabadell

 

 • Són els implants dentals a Sabadell una solució duradora? Els implants dentals són per a tota la vida. Ocorre un fenomen biofísic que produeix una unió a nivell molecular del titani amb l’os, anomenat Oseointegració. Aquesta unió és tan forta que si vulguéssim posteriorment separar el titani de l’os seria impossible.

 

 • És un procés molt dolorós? I el post-operatori? El pacient en cap moment sent cap dolor ni molèstia. La intervenció es porta a terme, en la majoria dels casos, mitjançant anestèsia local. En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, elevacions de si maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació, si el pacient ho prefereix. Al contrari del que pugui semblar, en molts casos el post-operatori suposa menys molèsties i incomoditats que les extraccions dentals. Únicament pot ocasionar petites molèsties durant el procés de cicatrització. En els casos de grans intervencions, amb regeneracions òssies i empelts, apareix freqüentment una inflamació durant els primers dies, encara que no resulta dolorosa i permet fer vida normal.

 

 • Quant de temps triga a posar-se un implant dental? La col·locació d’un implant dental unitari acostuma a trigar uns trenta minuts. Si substituïm amb implants dentals totes les dents, la cirurgia pot ser de fins a dues hores.

 

 • Quant de temps dura el tractament d'implants dentals a Sabadell fins a tenir dents? Els implants dentals a Sabadell utilitzats a la nostra consulta són els que menor interval de temps requereixen per ser carregats. Les pròtesis poden col·locar-se el mateix dia dels implants o, si això no és possible, després de tres mesos d’espera una vegada realitzada la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps d’òseointegració de fins a sis mesos.

 

 • Es requereix algun tipus de cura extra amb l'implant dental? Haurà de tenir les mateixes cures que amb les seves dents, és a dir, una bona higiene diària i manteniment periòdic a la nostra consulta.

 

 

Procediment per fases

Primera Visita Gratis

Examinar prèviament la situació per valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell. Realitzar una adequada exploració i usar els mètodes diagnòstics adequats.

implants dentals sabadell

Inserció de l'implant dental

En aquest moment podem cobrir l’implant amb la geniva, si hem realitzat regeneració òssia, o col·locar la dent provisional en el mateix moment de l’implant. Dents immediates o dents en un dia és el nom que rep aquest procediment nou.

implants dentals sabadell

Colocació

Si no hem col·locat la dent el mateix dia de l’implant, esperem el temps necessari perquè es produeixi la integració òssia de l’implant, uns 3 mesos, i es col·loca un pilar d’impressió. Es realitza una impressió del pilar ja col·locat, s’obté un model final sobre el qual es confecciona la corona perfectament adaptada al pilar.

implants dentals sabadell

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 148 reviews

 • Avatar Carmen Aranda ★★★★★ en la última semana
  Contentísima con el trato de las chicas de sanident. Una clínica muy familiar y cercanos donde te dan una atención personalizada y muy profesional. La recomiendo 100%
 • Avatar Sara S. ★★★★★ Hace 2 semanas
 • Avatar Josep Morer Gonzalez ★★★★★ Hace 3 semanas
  Porto anys venint a aquest centre. Només puc dir que són grans professionals.
 • Avatar lucio tanfi ★★★★★ Hace 1 mes
  Hace poco tuve una emergencia dental y me puse en contacto con esta clínica dental. Desde el primer momento, la experiencia fue excepcional. El personal de recepción fue muy amable y comprensivo, logrando programarme una cita con una rapidez … More increíble.Quiero destacar especialmente a la responsable de la clínica, cuyo nombre lamentablemente desconozco, por su profesionalismo y dedicación. Ella se aseguró de que todo el proceso fuera fluido y sin contratiempos, lo cual agradezco enormemente.En cuanto a la doctora Borges Lianet, no tengo palabras suficientes para expresar mi gratitud. Su habilidad y conocimiento se notaron de inmediato, y me hizo sentir en buenas manos desde el primer momento. El procedimiento que realizó fue impecable y me permitió resolver mi problema dental de manera efectiva y sin dolor.El equipo completo de la clínica hizo un trabajo fantástico. Desde la rapidez en atender mi urgencia hasta la calidad del tratamiento recibido, todo fue excelente. No puedo estar más satisfecho con el servicio y el resultado final. Recomiendo esta clínica sin ninguna duda a cualquiera que busque un servicio dental de alta calidad. ¡RECOMIENDO 100%!
 • Avatar Cuchufletta ★★★★★ Hace 1 mes
  Muy buena atención, las chicas son muy amables, me han hecho extracciones super rapidas e indoloras, todo con mucho cariño y profesionalidad.
 • Avatar Eva Gálvez ★★★★★ hace un mes
  Atención de 10. He venido por una higiene dental y me ha gustado mucho. El trato excelente. Lo recomiendo 100%.
 • Avatar Jesús Labrador García ★★★★★ hace 2 meses
  Tracte molt correcte i personalitzat. Personal de 10! Molt recomanable! Poso les meves dents en les seves mans amb tota la confiança del món!
 • Avatar Daniel López Castillo ★★★★ hace 2 meses
  Grandes profesionales, especialmente Karen
 • Avatar Evaristo Iglesias ★★★★★ hace 3 meses
  Tenia miedo y ahora estoy encsntado, y el trato exquisito.
 • Avatar xavi ★★★★★ hace 3 meses
  Me recomendaron venir a esta clínica y estoy muy contento con el tratamiento realizado. Me han atendido super bien tanto las chicas de recepción como las auxiliares. Cualquier molestia o problema que he tenido durante este tiempo me han … More buscado soluciones rapidas y efectivas.La recomiendo 100%
 • Avatar Veronica Del Jesus Ruiz ★★★★★ hace 3 meses
 • Avatar Maria Damaris ★★★★★ hace 3 meses
  Buen trato recibido, me trasmitieron mucha confianza, recomendable 100%
 • Avatar Desiluzz ★★★★★ hace 3 meses
  Muy buena experiencia, me hicieron un curetaje en una pieza que tenía con problemas de sarro y me ha ido genial.
 • Avatar Ana Luque ★★★★★ hace 3 meses
  Increíble mi experiencia con ellas, siempre me ha dado mucho miedo que me toquen la boca y la verdad que son maravillosas, me trataron súper bien con mucho mimo y cuidado.Muchas gracias !!
 • Avatar Daniel Moreno ★★★★★ hace 3 meses
  Hemos tenido muy buena experiencia, todo el equipo es muy profesional, con un trato muy cercano y familiar. He recomendado a varios conocidos y todos han salido muy contentos.
 • Avatar Tiscar Pérez Vega ★★★★★ hace 4 meses
  Tenía mucho miedo para hacerme la higiene! Pero ha sido espectacular! No he notado nada y el resultado genial! Unas manos excelentes
 • Avatar Raquel Martinez ★★★★★ hace 4 meses
  Mi visita a sido reconfortante y segura muy profesionales para volver sin duda.
 • Avatar Reme Fernández Pérez ★★★★★ hace 5 meses
  He tenido la primera visita y ese mismo día he iniciado el tratamiento.Todo ha ido como la seda, han sido muy serviciales y profesionales en todos los sentidos .
 • Avatar Ramon Garrido ★★★★★ hace 6 meses
  Buen trato y assistencia
 • Avatar Alex Cordero Jurado ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace 7 meses
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 7 meses
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 7 meses
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ hace 8 meses
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace 8 meses
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace 8 meses
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace 8 meses
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace 8 meses
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.

Opinions a Google Opina

Omple ara el formulari per demanar cita gratuïta, on valorar la colocació dels implants dentals a Sabadell amb SANIDENT ASSOCIATS