Oclusió i ATM a Sabadell

La mandíbula i el crani estan connectats a través de l'articulació temporomandibular, la qual permet que es pugui obrir i tancar la boca, així com la resta de moviments que s'hi fan, com gesticular, parlar o menjar.

La mala posició de l'ATM pot alterar aquestes funcions, i això pot estar originat per diversos factors, com la mala posició de les dents, l'estrès, mastegar xiclet, prémer les dents o mossegar bolígrafs.

Bruxisme és el terme amb què es coneix el grinyolament o apretament de dents, un hàbit que pot generar alteracions en l'articulació temporomandibular (ATM), que és la que uneix la mandíbula amb el crani, i mals de boca, cap, coll, etc.

A Sanident Associats som especialistes en el tractament del bruxisme. El símptoma pel qual els pacients solen acudir a la consulta és per presència de dolor agut que pot afectar l'articulació temporomandibular o els músculs de la masticació irradiant-se cap a la cara, oïda, cap i coll. Més del 50% dels mals de cap tenen aquesta etiologia.

El seu origen pot ser molt variat encara que està clínicament demostrat que la tensió, l'estrès i les alteracions en la posició de les dents solen confluir a l'origen d'aquest tipus de patologia. Un dels tipus de patologia més freqüent és el bruxisme, l'hàbit d'estrènyer i cruixir les dents. Generalment passa durant el son, apareixent com a conseqüència desgastos dentaris de forma irreversible, com si estigués menjant gel mentre dorm.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Per què es produeix el trastorn de l' articulació temporomandibular?

Aquest trastorn pot estar provocat per alguna lesió mandibular, artritis, mala oclusió o estrès.

És molt important posar-se en mans dels nostres experts en Oclusió i ATM a Sabadell per posar-hi remei com més aviat millor.

Quins són els símptomes del trastorn a l'articulació temporomandibular?

Els símptomes més comuns són:

Dolor cranial o facial

Molèsties a la mandíbula i el coll.

Moviment limitat de la mandíbula.

Canvi en la manera com les dents encaixen entre si.

Espasmes musculars a la mandíbula.

Quins són els tractaments de l'ATM?

A Sanident Associats us oferim solucions a la vostra mida per posar fi al trastorn de la Oclusió i ATM a les nostres clíniques de Sabadell.

FÈRULA DE DESCÀRREGA: Quan tenim un trastorn de bruxisme (hàbit d'estrènyer o grinyolar les dents), la fèrula de descàrrega serveix per prevenir les seves conseqüències evitant el desgast dental i/o tractar diversos trastorns de disfunció de l'articulació mandibular.

AJUST OCLUSAL: Consisteix en el remodelat selectiu de les superfícies dentàries que interfereixen en la funció mandibular normal. Per detectar les anomalies els nostres especialistes et podran fer una anàlisi i proposar-te un tractament adequat.

Preguntes Freqüents:

L'articulació temporomandibular es pot veure afectada per pràctiques o hàbits diaris que perjudiquen la seva posició i la seva funcionalitat, com ara el mateix estrès de les rutines, el bruxisme, mossegar-se les ungles, o fins i tot menjar pipes, entre altres factors de risc.
La disfunció mastegadora presenta els símptomes següents: dolor al lloc d'inserció de l'ATM, just davant de les orelles, espetecs en obrir o tancar la boca, o un bloqueig de la mandíbula en badallar o obrir la boca molt, que impedeix obrir-la que es volgués.
La posició de les dents dins de la boca és fonamental a l'origen de la disfunció de l'ATM, per això revisions periòdiques per veure l'evolució del moviment dental són importants en la prevenció. En casos d'extracció de peces dentals, és convenient substituir-les, amb l'objectiu principal que no canviï la manera de la mossegada. I per descomptat, quan hi hagi hàbits poc saludables en aquest sentit, serà molt beneficiós poder controlar-los i fer-los desaparèixer.
El tractament de la disfunció masticatòria sol tenir resultats favorables en fer servir una fèrula de descàrrega o fèrula oclusal. I en els casos en què el dolor sigui acusat, també un tractament analgèsic, ajudarà molt que el pacient se senti més alliberat.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 146 reviews

 • Avatar lucio tanfi ★★★★★ hace 2 días
  Hace poco tuve una emergencia dental y me puse en contacto con esta clínica dental. Desde el primer momento, la experiencia fue excepcional. El personal de recepción fue muy amable y comprensivo, logrando programarme una cita con una rapidez … More increíble.Quiero destacar especialmente a la responsable de la clínica, cuyo nombre lamentablemente desconozco, por su profesionalismo y dedicación. Ella se aseguró de que todo el proceso fuera fluido y sin contratiempos, lo cual agradezco enormemente.En cuanto a la doctora Borges Lianet, no tengo palabras suficientes para expresar mi gratitud. Su habilidad y conocimiento se notaron de inmediato, y me hizo sentir en buenas manos desde el primer momento. El procedimiento que realizó fue impecable y me permitió resolver mi problema dental de manera efectiva y sin dolor.El equipo completo de la clínica hizo un trabajo fantástico. Desde la rapidez en atender mi urgencia hasta la calidad del tratamiento recibido, todo fue excelente. No puedo estar más satisfecho con el servicio y el resultado final. Recomiendo esta clínica sin ninguna duda a cualquiera que busque un servicio dental de alta calidad. ¡RECOMIENDO 100%!
 • Avatar Cuchufletta ★★★★★ hace 2 semanas
  Muy buena atención, las chicas son muy amables, me han hecho extracciones super rapidas e indoloras, todo con mucho cariño y profesionalidad.
 • Avatar Eva Gálvez ★★★★★ Hace 4 semanas
  Atención de 10. He venido por una higiene dental y me ha gustado mucho. El trato excelente. Lo recomiendo 100%.
 • Avatar Jesús Labrador García ★★★★★ hace un mes
  Tracte molt correcte i personalitzat. Personal de 10! Molt recomanable! Poso les meves dents en les seves mans amb tota la confiança del món!
 • Avatar Daniel López Castillo ★★★★ hace un mes
  Grandes profesionales, especialmente Karen
 • Avatar Evaristo Iglesias ★★★★★ hace 2 meses
  Tenia miedo y ahora estoy encsntado, y el trato exquisito.
 • Avatar xavi ★★★★★ Hace 2 meses
  Me recomendaron venir a esta clínica y estoy muy contento con el tratamiento realizado. Me han atendido super bien tanto las chicas de recepción como las auxiliares. Cualquier molestia o problema que he tenido durante este tiempo me han … More buscado soluciones rapidas y efectivas.La recomiendo 100%
 • Avatar Veronica Del Jesus Ruiz ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Maria Damaris ★★★★★ hace 2 meses
  Buen trato recibido, me trasmitieron mucha confianza, recomendable 100%
 • Avatar Desiluzz ★★★★★ hace 2 meses
  Muy buena experiencia, me hicieron un curetaje en una pieza que tenía con problemas de sarro y me ha ido genial.
 • Avatar Ana Luque ★★★★★ Hace 2 meses
  Increíble mi experiencia con ellas, siempre me ha dado mucho miedo que me toquen la boca y la verdad que son maravillosas, me trataron súper bien con mucho mimo y cuidado.Muchas gracias !!
 • Avatar Daniel Moreno ★★★★★ hace 2 meses
  Hemos tenido muy buena experiencia, todo el equipo es muy profesional, con un trato muy cercano y familiar. He recomendado a varios conocidos y todos han salido muy contentos.
 • Avatar Tiscar Pérez Vega ★★★★★ hace 3 meses
  Tenía mucho miedo para hacerme la higiene! Pero ha sido espectacular! No he notado nada y el resultado genial! Unas manos excelentes
 • Avatar Raquel Martinez ★★★★★ hace 3 meses
  Mi visita a sido reconfortante y segura muy profesionales para volver sin duda.
 • Avatar Reme Fernández Pérez ★★★★★ hace 4 meses
  He tenido la primera visita y ese mismo día he iniciado el tratamiento.Todo ha ido como la seda, han sido muy serviciales y profesionales en todos los sentidos .
 • Avatar Ramon Garrido ★★★★★ hace 5 meses
  Buen trato y assistencia
 • Avatar Alex Cordero Jurado ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace 6 meses
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 6 meses
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 6 meses
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ hace 7 meses
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace 7 meses
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace 7 meses
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace 7 meses
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace 8 meses
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.
 • Avatar Derlis Ferreira Martinez ★★★★ hace 8 meses
  Clínica dental sanident tiene buen servicio buenas atención lo recomiendo
 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ hace 8 meses
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,
 • Avatar Maricarmen Gil ★★★★★ hace 8 meses

Veure totes les opinions a Google Deixa una opinió

COMENCEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST