Una pròtesi dental fixa amb implants és un tractament de rehabilitació oral per a pacients que tenen falta d'alguna o algunes peçes dentàries.

Protesis Fixes

Els pacients que més es beneficien dels tractaments amb pròtesis completes fixes suportades amb implants dentals són els pacients edèntols, que no tenen dents a la mandíbula o al maxil·lar superior. El preu d'una protesi dental completa removible és més econòmic que el de les protesis completes fixes sobre implants. No obstant, sempre que és possible es recomana un tractament implantològic, per raons estètiques i funcionals.

Substituir la dentadura postissa per una pròtesi fixa amb implants.

Gràcies als avenços de la implantologia, les rehabilitacions completes amb implants són la millor solució per als pacients. 

Les pròtesis fixes amb implants són una solució molt més còmoda que les dentadures postisses de tota la vida. Tenen l'avantatge que sempre romanen a la boca. Podràs menjar, riure i parlar naturalment, a diferència de la dentadura tradicional postissa. La pròtesi fixa sobre implants romana al seu lloc durant els moviments masticatori, millorant el teu confort i la estètica. La subjecció i fermesa d'aquestes pròtesis cargolades sobre implants aporten molta seguretat en mastegar aliment.

Pròtesis fixes sobre 6 o 8 implants dentals.

La rehabilitació oral mitjançant pròtesis fixes sobre implants dentals és una tècnica avançada destinada a restaurar l'estètica i funcionalitat de la boca en pacients que han perdut diverses dents o tota la dentició. Aquestes pròtesis, que poden ser fabricades amb materials com el zirconi, la resina i la porcellana, es recolzen sobre 6 o 8 implants dentals, que actuen com a pilars ferms i estables a l'os maxil·lar o mandibular.

El zirconi es destaca per la seva resistència i aparença similar a la de la dent natural, oferint una solució duradora i estèticament agradable.

La resina, alternativament, brinda una opció més accessible i és capaç d'imitar el color i la textura de les dents naturals a excepció de ser potencialment menys resistent a llarg termini.

La porcellana, coneguda per la seva habilitat per replicar l'aspecte natural de les dents i per la seva alta biocompatibilitat, equilibra estètica i funcionalitat, és una elecció popular entre els pacients.

La pròtesi fixa sobre 6 o 8 implants és una solució integral per a aquells que busquen una alternativa permanent a les dentadures removibles, proporcionant una sensació molt propera a la de tenir dents naturals. Aquesta opció no només millora la capacitat de masticació i la parla, sinó que també contribueix a la preservació de l'os alveolar, prevenint-ne la reabsorció, un problema comú després de la pèrdua de dents.

L'elecció d'utilitzar 6 o 8 implants depèn de l'avaluació de l'especialista, que considerarà la densitat òssia del pacient, les necessitats específiques i els objectius estètics. Aquest tractament personalitzat no sols busca restaurar la funcionalitat oral, sinó també tornar la confiança en el somriure del pacient, oferint una solució de llarg termini que millora significativament la seva qualitat de vida.

Protesis Removibles

Una pròtesi dental removible sobre implants dentals és una solució eficient i més econòmica per substituir dents perdudes.

Una pròtesi dental removible sobre implants dentals o sobredentadura és una solució de tractament implantològic en què es col·loquen 4 implants dentals de titani a l'arcada superior i un mínim de 2 implants a l'arcada inferior.

Què és una pròtesi dental removible sobre implants?

Són com les dentadures postisses tradicionals però en lloc d'anar enganxades amb adhesius se subjecten a la boca amb implants dentals.

A diferència de les pròtesis dentals fixes amb implants, les pròtesis removibles permeten al pacient treure-se-la i posar-la sense necessitat d'acudir al dentista.  Generalment les sobredentadures necessiten un nombre menor d'implants dentals per ser col·locades que les pròtesis dentals fixes.

Les sobredentadures o pròtesis dentals removibles sobre implants dentals es confeccionen en metall resina que permet un excel·lent acabat estètic, resistència de la pròtesi i comoditat en poder ser retirada pel propi pacient per a la seva neteja i higiene

Pròtesi dental removible amb ancoratges

Aquestes pròtesis dentals es connecten a l'implant dental que serveix de suport mitjançant un sistema d'ancoratges o locators (mascle femella).

Els atacs són una petites peces metàl·liques que proporcionen un gran suport i estabilitat a la pròtesi dental removibles.

Aquest sistema de ratlles o locators és més còmode per al pacient en no tenir paladar. Permet evitar els incòmodes ganxos de les pròtesis dentals removibles de treure i posar. Els odontòlegs de la nostra clínica dental a Sabadell, quan es requereix una sol.lució pràctica i econòmica, recomanen als pacients la pròtesi dental extraïble sobre implants dentals quan el pacient ha perdut gairebé totes les dents de dalt i baix i a més tenen falta os per a un tractament amb implants dentals al maxil·lar oa la mandíbula.

Beneficis de les dentadures removibles amb implants

Els principals avantatges de les dentadures removibles amb implants dentals els podríem resumir en els aspectes següents:

Com que està subjecta per implants la pròtesi dental es manté més estable que utilitzant adhesius per enganxar-la.  Són pròtesis dentals removibles sense ganxos, per la qual cosa són molt més còmodes per al pacient en mantenir-se unides mitjançant els locator i l'implant dental.

No té paladar pel que és una solució de tractament més còmoda que la dentadura postissa tradicional. Fàcil neteja i higiene. La sobredentadura es pot treure fàcilment pel propi pacient permetent una higiene i neteja de la pròtesi dental removible sobre implants a casa, en lloc d'acudir a la clínica dental.

El seu acabat estètic dental és excel·lent. Tant la sobredentadura com les dents d'acrílic tenen un aspecte molt natural i millora la funcionalitat de la mossegada del pacient Dins de les rehabilitacions orals amb implants dentals, les sobredentadures són l'opció més econòmica de tractament mitjançant una pròtesi dental subjectada amb implants.

Quan costa una pròtesi dental removible sobre implants?

La pròtesi dental removible sobre implants sense ganxos és l'opció per la qual opten més aquells pacients que volen recuperar la funcionalitat de les dents i l'estètica del seu somriure amb un preu més econòmic. Pots consultar el preu d'una pròtesi dental removible o sobredentadura a la nostra clínica dental.  Si té qualsevol dubte dels costos del tractament no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Preguntes Freqüents:

Pròtesis fixa sobre implants: Es tracta de les pròtesis dentals d'arcada completa que es fixen cargolades o cimentades sobre sis o vuit implants osteointegrats. ... Les pròtesis més comunes són les de metall-ceràmica, o zirconi, amb un material molt similar a la porcellana.
Encara que pot variar d'una persona a una altra, la teva pròtesi dental (dentadura postissa) t'hauria de durar entre cinc i deu anys. Amb el temps, però, et pot semblar que cal realinear o reajustar la pròtesi perquè tingui un millor ajust.
Pròtesis fixes o removibles? ... Com ja hem avançat, la pròtesi dental fixa és l'opció més còmoda per al pacient, ja que en anar fixada a l'implant oa la dent, actua com actuaria una dent natural, no es nota res diferent
Les pròtesis sobre implants són pròtesis fixes que, en comptes de ser suportades per les dents naturals, es recolzen en els implants dentals que t'hauran estat col·locats prèviament (unes peces de titani que són inserides a manera d'arrel artificial als teus maxil·lars i sobre les que col·locarem la pròtesi).
Hi ha bàsicament dos tipus de pròtesis dentals fixes: Pròtesi fixa sobre dents: La pròtesi se subjecta a les dents sanes del pacient, aconseguint gran subjecció i fermesa. ... Pròtesi fixa sobre implants dentals: La pròtesi va subjecta sobre un o diversos implants de titani, que exerceixen d'arrel de la dent.
En la majoria d'aquests casos, el traumatòleg en col·locar la pròtesi només substituirà el pinyol danyat. El temps mitjà de durada és de 12-20 anys.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 146 reviews

 • Avatar Josep Morer Gonzalez ★★★★★ hace 2 días
 • Avatar lucio tanfi ★★★★★ en la ultima semana
  Hace poco tuve una emergencia dental y me puse en contacto con esta clínica dental. Desde el primer momento, la experiencia fue excepcional. El personal de recepción fue muy amable y comprensivo, logrando programarme una cita con una rapidez … More increíble.Quiero destacar especialmente a la responsable de la clínica, cuyo nombre lamentablemente desconozco, por su profesionalismo y dedicación. Ella se aseguró de que todo el proceso fuera fluido y sin contratiempos, lo cual agradezco enormemente.En cuanto a la doctora Borges Lianet, no tengo palabras suficientes para expresar mi gratitud. Su habilidad y conocimiento se notaron de inmediato, y me hizo sentir en buenas manos desde el primer momento. El procedimiento que realizó fue impecable y me permitió resolver mi problema dental de manera efectiva y sin dolor.El equipo completo de la clínica hizo un trabajo fantástico. Desde la rapidez en atender mi urgencia hasta la calidad del tratamiento recibido, todo fue excelente. No puedo estar más satisfecho con el servicio y el resultado final. Recomiendo esta clínica sin ninguna duda a cualquiera que busque un servicio dental de alta calidad. ¡RECOMIENDO 100%!
 • Avatar Cuchufletta ★★★★★ hace 3 semanas
  Muy buena atención, las chicas son muy amables, me han hecho extracciones super rapidas e indoloras, todo con mucho cariño y profesionalidad.
 • Avatar Eva Gálvez ★★★★★ hace un mes
  Atención de 10. He venido por una higiene dental y me ha gustado mucho. El trato excelente. Lo recomiendo 100%.
 • Avatar Jesús Labrador García ★★★★★ hace un mes
  Tracte molt correcte i personalitzat. Personal de 10! Molt recomanable! Poso les meves dents en les seves mans amb tota la confiança del món!
 • Avatar Daniel López Castillo ★★★★ hace un mes
  Grandes profesionales, especialmente Karen
 • Avatar Evaristo Iglesias ★★★★★ hace 2 meses
  Tenia miedo y ahora estoy encsntado, y el trato exquisito.
 • Avatar xavi ★★★★★ hace 2 meses
  Me recomendaron venir a esta clínica y estoy muy contento con el tratamiento realizado. Me han atendido super bien tanto las chicas de recepción como las auxiliares. Cualquier molestia o problema que he tenido durante este tiempo me han … More buscado soluciones rapidas y efectivas.La recomiendo 100%
 • Avatar Veronica Del Jesus Ruiz ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Maria Damaris ★★★★★ hace 2 meses
  Buen trato recibido, me trasmitieron mucha confianza, recomendable 100%
 • Avatar Desiluzz ★★★★★ hace 2 meses
  Muy buena experiencia, me hicieron un curetaje en una pieza que tenía con problemas de sarro y me ha ido genial.
 • Avatar Ana Luque ★★★★★ hace 2 meses
  Increíble mi experiencia con ellas, siempre me ha dado mucho miedo que me toquen la boca y la verdad que son maravillosas, me trataron súper bien con mucho mimo y cuidado.Muchas gracias !!
 • Avatar Daniel Moreno ★★★★★ hace 3 meses
  Hemos tenido muy buena experiencia, todo el equipo es muy profesional, con un trato muy cercano y familiar. He recomendado a varios conocidos y todos han salido muy contentos.
 • Avatar Tiscar Pérez Vega ★★★★★ hace 3 meses
  Tenía mucho miedo para hacerme la higiene! Pero ha sido espectacular! No he notado nada y el resultado genial! Unas manos excelentes
 • Avatar Raquel Martinez ★★★★★ hace 3 meses
  Mi visita a sido reconfortante y segura muy profesionales para volver sin duda.
 • Avatar Reme Fernández Pérez ★★★★★ hace 4 meses
  He tenido la primera visita y ese mismo día he iniciado el tratamiento.Todo ha ido como la seda, han sido muy serviciales y profesionales en todos los sentidos .
 • Avatar Ramon Garrido ★★★★★ hace 5 meses
  Buen trato y assistencia
 • Avatar Alex Cordero Jurado ★★★★★ hace 6 meses
 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace 6 meses
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 6 meses
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 6 meses
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ hace 7 meses
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace 7 meses
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace 7 meses
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace 7 meses
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace 8 meses
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace 8 meses
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.
 • Avatar Derlis Ferreira Martinez ★★★★ hace 8 meses
  Clínica dental sanident tiene buen servicio buenas atención lo recomiendo
 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ hace 8 meses
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,

Opinions a Google Opina

¿COMENÇEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST