Una pròtesi dental fixa amb implants és un tractament de rehabilitació oral per a pacients que tenen falta d'alguna o algunes peçes dentàries.

Protesis Fixes

Els pacients que més es beneficien dels tractaments amb pròtesis completes fixes suportades amb implants dentals són els pacients edèntols, que no tenen dents a la mandíbula o al maxil·lar superior. El preu d'una protesi dental completa removible és més econòmic que el de les protesis completes fixes sobre implants. No obstant, sempre que és possible es recomana un tractament implantològic, per raons estètiques i funcionals.

Substituir la dentadura postissa per una pròtesi fixa amb implants.

Gràcies als avenços de la implantologia, les rehabilitacions completes amb implants són la millor solució per als pacients. 

Les pròtesis fixes amb implants són una solució molt més còmoda que les dentadures postisses de tota la vida. Tenen l'avantatge que sempre romanen a la boca. Podràs menjar, riure i parlar naturalment, a diferència de la dentadura tradicional postissa. La pròtesi fixa sobre implants romana al seu lloc durant els moviments masticatori, millorant el teu confort i la estètica. La subjecció i fermesa d'aquestes pròtesis cargolades sobre implants aporten molta seguretat en mastegar aliment.

Pròtesis fixes sobre 8 implants dentals.

Rehabilitació completa amb implants i corones dentals de porcellana o zirconi: 6 o 8 implants + pròtesis fixe de 12 corones dentals.

La pròtesi dental fixa de porcellana amb implants és probablement la millor solució que existeix avui dia quan has perdut totes les dents d'una o de les dues arcades, inferior i superior protesi dental amb implants i corones de porcellana.

Les corones estan confeccionades totalment en porcellana o zirconi.  El material protèsic en què es realitza és molt estètic i tenen una gran resistència.  El resultat estètic és el millor que podem trobar dins de les solucions per substituir totes les dents perdudes amb implants dentals.  En aquest tipus de rehabilitació oral, els implants suporten la protesis de les 12 corones. El preu d'una pròtesi dental híbrida sobre 6 implants és més econòmic que una rehabilitació oral de 8 implants amb protesis de 12 corones. 

Un dels avantatges de les pròtesis dentals fixes amb implants dentals i corones de porcellana és que acumulen molta menys placa.  Les corones queden unides a l'implant de titani, que fa d'arrel artificial, mitjançant els pilars sobre els quals va la pròtesi dental cargolada.

Pròtesi híbrida fixada amb 6 implants dentals

La pròtesi dental híbrida utilitza una dentadura acrílica completa fixada per implants dentals. És una rehabilitació completa amb implants i corones dentals de resina: 6 implants + pròtesis fixe de 12 corones dentals. 

Aquesta pròtesi dental completa fixa se subjecta amb 4-6 implants i està confeccionada en metall i resina. La pròtesi dental híbrida també va a cargolada i s'utilitza únicament per rehabilitar casos de pacients que no té cap dent al maxil·lar superior o a la mandíbula. El preu d'una pròtesi dental híbrida sobre 6 implants és més econòmic que una rehabilitació oral mitjançant protesis dentals completes de porcellana. Aquesta pròtesi queda fixa i no es mou ja que està unida als implants mitjançant uns connectors o pilars, per la qual cosa la seva estabilitat és excel·lent.

Sanident Associats
Sanident Associats
Sanident Associats

Protesis Removibles

Una pròtesi dental removible sobre implants dentals és una solució eficient i més econòmica per substituir dents perdudes.

Una pròtesi dental removible sobre implants dentals o sobredentadura és una solució de tractament implantològic en què es col·loquen 4 implants dentals de titani a l'arcada superior i un mínim de 2 implants a l'arcada inferior.

Què és una pròtesi dental removible sobre implants?

Són com les dentadures postisses tradicionals però en lloc d'anar enganxades amb adhesius se subjecten a la boca amb implants dentals.

A diferència de les pròtesis dentals fixes amb implants, les pròtesis removibles permeten al pacient treure-se-la i posar-la sense necessitat d'acudir al dentista.  Generalment les sobredentadures necessiten un nombre menor d'implants dentals per ser col·locades que les pròtesis dentals fixes.

Les sobredentadures o pròtesis dentals removibles sobre implants dentals es confeccionen en metall resina que permet un excel·lent acabat estètic, resistència de la pròtesi i comoditat en poder ser retirada pel propi pacient per a la seva neteja i higiene

Pròtesi dental removible amb ancoratges

Aquestes pròtesis dentals es connecten a l'implant dental que serveix de suport mitjançant un sistema d'ancoratges o locators (mascle femella).

Els atacs són una petites peces metàl·liques que proporcionen un gran suport i estabilitat a la pròtesi dental removibles.

Aquest sistema de ratlles o locators és més còmode per al pacient en no tenir paladar. Permet evitar els incòmodes ganxos de les pròtesis dentals removibles de treure i posar. Els odontòlegs de la nostra clínica dental a Sabadell, quan es requereix una sol.lució pràctica i econòmica, recomanen als pacients la pròtesi dental extraïble sobre implants dentals quan el pacient ha perdut gairebé totes les dents de dalt i baix i a més tenen falta os per a un tractament amb implants dentals al maxil·lar oa la mandíbula.

Beneficis de les dentadures removibles amb implants

Els principals avantatges de les dentadures removibles amb implants dentals els podríem resumir en els aspectes següents:

Com que està subjecta per implants la pròtesi dental es manté més estable que utilitzant adhesius per enganxar-la.  Són pròtesis dentals removibles sense ganxos, per la qual cosa són molt més còmodes per al pacient en mantenir-se unides mitjançant els locator i l'implant dental.

No té paladar pel que és una solució de tractament més còmoda que la dentadura postissa tradicional. Fàcil neteja i higiene. La sobredentadura es pot treure fàcilment pel propi pacient permetent una higiene i neteja de la pròtesi dental removible sobre implants a casa, en lloc d'acudir a la clínica dental.

El seu acabat estètic dental és excel·lent. Tant la sobredentadura com les dents d'acrílic tenen un aspecte molt natural i millora la funcionalitat de la mossegada del pacient Dins de les rehabilitacions orals amb implants dentals, les sobredentadures són l'opció més econòmica de tractament mitjançant una pròtesi dental subjectada amb implants.

Quan costa una pròtesi dental removible sobre implants?

La pròtesi dental removible sobre implants sense ganxos és l'opció per la qual opten més aquells pacients que volen recuperar la funcionalitat de les dents i l'estètica del seu somriure amb un preu més econòmic. Pots consultar el preu d'una pròtesi dental removible o sobredentadura a la nostra clínica dental.  Si té qualsevol dubte dels costos del tractament no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

Necessites que valorem el teu cas?

Farem una primera visita gratuïta i una valoració del tractament a realitzar sense cost.

Preguntes Freqüents:

Pròtesis fixa sobre implants: Es tracta de les pròtesis dentals d'arcada completa que es fixen cargolades o cimentades sobre sis o vuit implants osteointegrats. ... Les pròtesis més comunes són les de metall-ceràmica, o zirconi, amb un material molt similar a la porcellana.
Encara que pot variar d'una persona a una altra, la teva pròtesi dental (dentadura postissa) t'hauria de durar entre cinc i deu anys. Amb el temps, però, et pot semblar que cal realinear o reajustar la pròtesi perquè tingui un millor ajust.
Pròtesis fixes o removibles? ... Com ja hem avançat, la pròtesi dental fixa és l'opció més còmoda per al pacient, ja que en anar fixada a l'implant oa la dent, actua com actuaria una dent natural, no es nota res diferent
Les pròtesis sobre implants són pròtesis fixes que, en comptes de ser suportades per les dents naturals, es recolzen en els implants dentals que t'hauran estat col·locats prèviament (unes peces de titani que són inserides a manera d'arrel artificial als teus maxil·lars i sobre les que col·locarem la pròtesi).
Hi ha bàsicament dos tipus de pròtesis dentals fixes: Pròtesi fixa sobre dents: La pròtesi se subjecta a les dents sanes del pacient, aconseguint gran subjecció i fermesa. ... Pròtesi fixa sobre implants dentals: La pròtesi va subjecta sobre un o diversos implants de titani, que exerceixen d'arrel de la dent.
En la majoria d'aquests casos, el traumatòleg en col·locar la pròtesi només substituirà el pinyol danyat. El temps mitjà de durada és de 12-20 anys.

CLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL IconCLINICA DENTAL SANIDENT ASSOCIATS SABADELL

Avinguda de Matadepera, 141, Sabadell

4,4 129 reviews

 • Avatar Andreu Gutiérrez Gallardo ★★★★★ hace un día
  Gent molt amable i professional. M'han atès la higienista Karen i la Melania de recepció i han fet molt bona feina, estic molt satisfet amb el resultat. 100% recomenable
 • Avatar Sari Cabeza ★★★★★ hace 2 días
  Muy profesiones y atentos!
 • Avatar Manu B ★★★★★ hace 3 semanas
  Todo muy bien, limpieza bucalgracias karen.
 • Avatar Ana Schiau ★★★★★ hace un mes
  Una clínica muy recomendable. Todo el personal muy profesional y eficiente.
 • Avatar jose moreno ★★★★★ hace un mes
  Todo estupendo rapido y muy profesional!!!
 • Avatar Isaac Hernández ★★★★★ hace un mes
  Mi experiencia es positiva.
 • Avatar David Humanes Prieto ★★★★★ hace un mes
  Trato inmejorable y muy buenos profesionales!! Muy contento
 • Avatar María Artiles Bombino ★★★★★ hace un mes
 • Avatar Josep Lopez B. ★★★★★ hace un mes
 • Avatar Joan Madrenas Perez ★★★★★ hace un mes
  Son molt amables i molt bons professionals. Gracies pel tracte tant bo.
 • Avatar Derlis Ferreira Martinez ★★★★ hace un mes
  Clínica dental sanident tiene buen servicio buenas atención lo recomiendo
 • Avatar Luisa Tejera tejeda ★★★★★ hace 2 meses
  Todo genial mial, muy buen trato, amabilidad, muy precios comparativos,,
 • Avatar Maricarmen Gil ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Esther Veterinaria ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Lidia Andreo ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar Jordi Moyano De Luis ★★★★★ hace 2 meses
  Siempre muy atentas y amables, todas las chicas que me han atendido.
 • Avatar Oscar Gomez ★★★★★ hace 2 meses
 • Avatar jose martin perea ★★★★★ hace 3 meses
  Hoy me ha hecho la mejor y más meticulosa limpieza dental y ha sido la higienista Carent
 • Avatar klamar landia ★★★★★ hace 4 meses
  Buena atención servicio rapido
 • Avatar Cristian Herman ★★★★★ hace 4 meses
  Trato excelente
 • Avatar manuel martinez mateo ★★★★★ hace 4 meses
  Muy buenos profesionales y muy buen trato , perfecto!!!
 • Avatar María Marín Rodríguez ★★★★★ hace 4 meses
  Muy profesionales y unas cracks!
 • Avatar DAVID CUBELOS TORRECILLAS ★★★★★ hace 4 meses
  Buen trato y profesionalidad
 • Avatar Rubén Cazorla Hernández ★★★★★ hace 6 meses
  Muy buen servicio, tanto la atención como el tratamiento de una calidad excelente. Muy recomendable para la salud dental de cualquiera.
 • Avatar Rafael Chacín ★★★★★ hace 6 meses
  Excelente atención y cuidado en el tratamiento.
 • Avatar Montse Porcel Hernandez ★★★★★ hace 6 meses
  Estoy muy contenta con el tratamiento y el trato de todo el personal,
 • Avatar Silvia De La Puerta ★★★★★ hace 6 meses
  Personal súper agradable y la Dra Lia es encantadora. Buenos profesionales!!.
 • Avatar Ivet Muñoz ★★★★ hace 6 meses
  Muy buena atención en la recepción, la primera acogida a la consulta es para felicitar. La atención para presupuesto también muy buena y agradable, hacen sentir agusto. Mis felicitaciones a Caren , higienista del centro por su profesionalidad, … More amabilidad,cercania y trato humano.( Me ha recordado a mi dentista de la infanciay eso es muy muy bueno)
 • Avatar Emi Cerezo ★★★★★ hace 8 meses
  Soy del Club sanident desde hace unos 10 años, desde el principio, empece con Vanesa (una de las fundadoras) excelente.Hoy he ido hacer uan higiene bucal (como siempre) y Caren que es higienista, ha sido, muy agradable, yo tengo mucha sensibilidad … More y lo paso fatal, pues ella lo ha hecho tan delicadamente y tan fabuloso, que no eh notado nada.Sin duda lo recomiendo 100%.Gracias ;-))
 • Avatar Mónica Nisa ★★★★★ hace 11 meses
  Hoy he ido a hacerme una higiene dental a Sanident matadepera. El trato de la profesional que me la ha hecho excelente, se llama Caren, sin dolor alguno y sin necesidad de anestesia.

Opinions a Google Opina

¿COMENÇEM?

Demana Cita

Omple el formulari i et trucarem per concertar una cita lo abans possible, o truca'ns cuan et vagi millor

Conèixens

A la teva primera visita t'expliquem tot el que necessites saber de nosaltres

Estudis radiològics

Fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC... disposem de les millors tècniques per a la diagnosi del teu cas

Diagnosi i dubtes

Revisió del odontòleg especialista que junt amb l'estudi radiològic et donarà una diagnosi i respondrà els teus dubtes

Pla + Pressupost

El doctor/a et proposarà un pla de tractament complert. Administració farà una valoració junt amb un pressupost sense compromís

Comença el pla

Un cop resolts els teus dubtes i estudiat també el possible finançament del pla de tractament, començarem seguint les indicacions del doctor i les teves necessitats.

OMPLE ARA EL FORMULARI PER DEMANAR CITA SENSE COST